Ahoj, chtěl bych se zeptat, jaký filtr je lepší. Tetra Tec EX 1200, nebo Fluval 405. Mám doma akvárko na 540 litrů a po mém výběru na
iternetu jsem si vybral tyto dva výrobky, mezi kterýma se rozhoduji. Zajímala by mě hlavně případná dostupnost náhradních dílů, náplní a
v neposlední řadě také účinnost, hlučnost a životnost obou filtrů. Poradí mi někdo?
Díky Sarr
výběr záleží na tobě, já mám tetru 1200 a jsem spokojenej (provoz bez závad zatím) výkon taky dobrej, díly nevím zatím jsem je
nepotřeboval
Taky mám tetratec a naprostá spokojenost. Slyšet není, funguje zatím rok a žádný problém. Akva mám 480 l.
Mám Fluval a je vše v pohodě.Dobrá obsluha čištění a dost náhradních dílů.
Také mám Fluval (205

) a musím říct, že to je tichý, výkonný filtr, který se velice snadno čistí a nemám s ním žádné problémy...
Uvažoval jsi třeba ještě nad filtrem Eheim. Jak tu někdo včera psal, tak V Hornbachu je maj už za 1400Kč (což je polovina toho co na
internetu v nejlacinějším e-shopu

). Ale s ním žádné zkušenosti nemám - jen uvažuju že ho koupím do nové nádrže
25.08.07 21:32:32 / 25.08.07 21:33:19
dvin® mam fluval 205 a tetra 600 a musi říct že oba dobrý, ale tetra má rozstřikovací trubku a je mnohem mnohem tišší takže z mýho pohledu je
lepší určitě tetra
Mám fluval i tetru a vše funguje perfektně.Tetra má větší filtrační objem.
Mám fluval 105 na 112l zatím druhý měsíc,výkon stažený na polovinu a vodu mám průzračnou s tichým provozem jsem zatím velmi
spokojený.Místo aktivního uhlí a takových věcí jsem dal molitan a keramické válečky a co se týče náhradních dílů tak fluval je na tom
dobře
Tak teda Horáci díky za to šokující varování...již se modlím, doufám, že to pomůže
Už se to pomalu lepší - začali prodávat i náhradní hadice

.
Roman
No, tak váhám dál. Ale i tak všem děkuju za informace.
I sebelepší značka může selhat ,obě značky jsou vynikající a mohu je doporučit.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Technika • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora