42 • 133 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » paví očka+neonky 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 82x
23.11.06 17:06:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhuhaha (.***..) – paví očka+neonky
Prosím vás snense se tetra nenová nebo červená s pavími očky hmm
23.11.06 17:06:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – asi
teda aspon mne to problemy nedela
23.11.06 17:10:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhuhaha (.***..) – očka
a eětě se chci zeptat kolik jich tak maximalne muzu dat a jake pohlavi jako terba jestli jeden samec neni moc na jednu samicku jako je to treba u betty
23.11.06 21:50:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav® – paví očka+neonky
U neonek na pohlaví nezáleží je to hejnová ryba tak aspoň 10ks U pavích oček je to do páru. Jinak na jeden cm ryby jeden až dva litry vody. :-)
24.11.06 13:24:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekneo® – to Václav
Já bych jen doplnil že paví očka mají být jeden samec na 3 samice, jinak samička nebude mít chvilku klidu. A nejenom že 2 samci betty na jednu samici je hodně ale samci se medzi sebou perou! Potyčky končí smrtí jednoho nebo i obou soků. X-)
27.11.06 16:16:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkiiki® – můžeš
Určitě se snesou ano
27.11.06 19:21:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSari (.***..) – paví očka+neonky
snesou se úplně v pohodě nemusíš mít obavy ano
27.11.06 19:22:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAnonym (.***..) – paví očka+neonky
snesou se úplně v pohodě nemusíš mít obavy ano
07.01.07 00:04:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLinux® – neonky vs. pavi ocka
Ja bych je k sobe nedaval, neonky potrebuji spise mekkou vodu, kdezto zivorodky spise tvrdou, tedy pavi ocka. Jakmile chces vyhovet jednem, nedela to dobrotu druhejm... Nedaval bych je k sobe...
21.04.08 18:59:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekeva (81.***.60.156) – Re: neo
já mam tetry a paví očka spolu a skoro vůbec si sebe nevšímají.vypadají že sou spokojený a že jim bejt u sebe nevadí palec proto bych to určitě skusila ;-)
Podobná témata
???Mám více krmit těhotné gupky(paví očka)???, akara modrá X vrubozubec paví, akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Bojovnice x Paví očka, cichlidka kakadu a paví očka, Co je s tím Pavím očkem?, co je špatně (paví oka), co se hodí za ryby k pavím očkům, Dospívání Pavích oček, dvě paví očka nežerou..., Gupka (paví oko) - rozmnožování, Hledá se likvidátor pavích oček...., chov pavích oček???, Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček?, Jako by ochrnute pavi ocko, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, Kominík verzus paví očko, Krevetky red cherry+žebrovník+šneci+paví očka, malinké pávie očká, mladá paví očka, Mrchy paví očka, Můj samec pavího oka má divný ocas, může být bojovnice pestrá s pavíma očkama??, Můžou se Paví Očka přemnožit, Něco mi okusuje samičky pavích oček, Nemoc u pavího očka, nemoc u pavích oček?, Nemocná paví očka, Nemocná paví oka, Nemocné paví oka (poraďte prosím), Nemocné paví oko?, odchov pavích oček, Ohnuté paví očko, okousané ocásky pavích oček, otrhane ploutve u pavich ocek, Parmičky a paví oka, pavi ocka, pavi ocka, pavi ocka, Pavi ocka - hromadny uhyn mimin, pavi ocko, bud nemocne nebo ____, Paví očka, Paví očka, Paví očka, Paví očka, Paví očka , paví očka umřely na okousnutí ploutve, Paví očka - nekoord. plávání, šikmo, zrychlené dýchání, Pavi očka - porod

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.10.08 19:57:06 za 1.096 s