30 • 67 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Odchov pancéřníčků zelených 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 158x
16.08.07 10:41:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmečovka® – ODCHOV PAN. ZELENÝCH
potřebuji poradit s odchovem pancéřníčků zelených . DNES se mi vytřeli mám cca 100-150 jiker ,které jsem přemístil do odchovného akvária a nevím co ted s tím . máte někdo zkušenosti s odchovy panceřníčků tak mi poradte ohledne krmení ,světla, teploty atd. díky za rady ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj
16.08.07 17:22:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPetr_Janousek®
Pancernicci jsou nachylni na dusitany ve vode.Pokud tvoje voda jich obsahuje nad pripustnou hranici,nevykuli se ti ani jeden maly pancernicek a jikry ti splesnivi.Teplota 24-25 stupnu,tvrdost kolem 8 dGH.Lihnuti za 4-5 dnu.Jako krmeni je dobre pouzit zabronozku solnou.Drzim palce.Napis jak si dopadl X-)
16.08.07 17:30:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
myslím že Wampi má na svým profilu fotky těchhle pancéřníčků, skus ze zeptat jí, pak dej vědět, taky su zvědavá
16.08.07 21:46:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPaDa®
Cituji ze stránek Catfish:
"Po vytření, které může trvat i několik hodin se rodiče odloví. Do nádrže dáme pouze jemné vzduchování tak, aby proud bublinek nenarážel přímo na jikry. V závislosti na teplotě se vylíhnou jikry. Po rozplavání je krmíme naupliemi žábronožek a planktonem. Krmit se musí jen málo, tolik co ryby dokáží spotřebovat během 10 minut. Potěr krmím dvakrát až třikrát za den. V nádrži se musí dodržovat čistota, zbytky potravy a nečistoty odsávat tenkou hadičkou a každý den měnit část vody. Větší pancéřníčci pak přijímají i sekané nitěnky a mražené dafnie."

Více o tření krunýřovců a pancéřníčků na http://www.catfish.cz/ruzne/faq/q3-treni.htm
15.03.08 09:16:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNaďa®
Přibližně při jaké velikosti v cm se můžou vytřít? Stáří neznám.
15.03.08 12:19:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNaďa (96362953673)
Samica tak4-4.5 a samec 3-3.5 cm.Netreba to silit,vytrú sa aj v spoločnej nádrži na sklo.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 22:14:16 • 1.132 s