[1] 2 3 4 5 6 
15.08.07 22:30:17
Johns® – přichycení
Ahoj mám problém mám pozadí za akvárkem normál tu tapetu folii když sem za ní dal vodu namazal postupně to vyschlo dal sem tedy olej ten se
zkazil co navrhujete?? aby se ta tapeta neodchycovala když pod ní nic nedám jen lepící páskou přidělám tak je tmavá a pořádně tam není
nic vidět a ted tam mám bubliny a je to hnus
15.08.07 23:00:55 / 15.08.07 23:01:58
S -
Štěpán® Nezkazitelnej olej, třeba silikon. Když si v drogérii koupíš sprej silkal - nastříkáš ho prostě na tapetu... Je potřeba počkat, až se z
něj vypaří ten plyn a zhoustne.
Nevím, jestli tato metoda bude fungovat i u "obyčejné" tapety...?!
no snad jo budeme muset rozmontovat umělou stěnu za akvárkem je to jednoduší než ho vypouštět je to tich 360litrů tak snad to nebudem
rozebírat za tejden zas
Johnsi natři to na černo a máš po starostech

... Kam se na to hrabou všechny tapety

...
Horáci, a zkusil jste použít samolepku, abyste mohl srovnávat?
Jedině samolepka!
Co máte proti silikonovému oleji? Nezávadný, chemicky stálý, používá se na mazání strojů v potravinářství...
mno na černo nemám tam tolik ještě rostlinek tudíš aspon na tý tapetě sou a černá by tam byla vidět moc ne zkusím ten jar
ten silikonovej olej zkusím
Souhlasim z Horacem...Cerna barva na pozadi je nenahraditelna.Zelene rostliny se na ni krasne vyjimaji a o to jde

.Cerna forever

mimo to, dá se použít na oživení nepřisávajících se přísavek, stačí lehce natřít
Když černá, (souhlasím - je super!), tak samolepka!
ta černá no kdyby to nybala samolepka čím to natřít? a šlo by to z napuštěnym akva?jako nastojato?
Je vidět, že tady se s černou samolepkou nechytám...

A to jde lepit i na stojáka!
Side to ano ale u nás to nemaj a nechat si to posílat to bych si radči koupil tu barvu
Kterýkoli Hyper-super-obibau-bach.

(Ještě jsem to nevzdal!

)
tak koupím tu samolepku no asi nátěr by to nebylo tak hezky natřené jako když to nalepím
16.08.07 22:52:00 / 16.08.07 22:52:21
Johns® a ještě nebylo by stejně účiný polystyren za akva a natřít ho na černo? a přitisknout?? a bylo by to kdykoliv odstranitelné
Kdyz on se jaksi blbe pritiskava. Samolepka jde taky sloupnout. Ja jsem pro 3D pozadi, bridlice skoro nic nezabere (1-2cm). Ale je fakt, nehodi se ke
vsemu, a odstranuje se to asi hodne blbe.
Filipe takže radči tu samolepku jo?
18.12.07 11:56:12
agent007 (96344151211) – Jak přichtit nesamolepící pozadí?
Trošku bych oživil znovu toto téma. Zrovna řeším tuto situaci a u známého jsem viděl, že tapetu s hladkým lesklým povrchem namazal vodou a
přilepil.K mému podivu drží. Ale jak dlouho bude držet máte někdo zkušenosti? Samolepícím a nátěrům se chci vyhnout

Zkuste poradit,
nebo nabídnout své zkušenosti.Heftnutí průhlednou izolepou se mi zdá amatérské.
18.12.07 12:15:16 / 18.12.07 12:15:34
Lucianetta® – Re: agent007
Tohle by mě taky zajímalo... mám doma cca 0,5cm tlustej polystyren, dneska ho budu natírat načerno a teď přemýšlím nad tím, jak to tam
přilepit...

zvenčí samozřejmě...
[1] 2 3 4 5 6 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora