30 • 71 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » býložravé ryby 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 203x
02.08.07 10:53:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBeri (29894947935) – býložravé ryby
Prosím, poradí mi někdo, které ryby okusují rostlinky?
Zakládám si nové akva a chci se vyvarovat toho, že až tam dám ryby, tak mi je okoušou. :-) Díky.
02.08.07 11:07:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLuXy®
Hladné ryby...
02.08.07 15:25:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpetrys®
jemnolistý rostliny většina větších ryb, závojnatky; krunýřovci mají rádi zase křehčí echinodory, ...
04.08.07 10:57:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTwister®
ja mam zas iny problem... ja už mam aj ryby potom som kupil rostliny a mi ich zožrali a ostali iba stebla tak idem teraz kupiť nejake silne rastliny... neviem ake..
11.01.08 17:10:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkastanek (4185611197) – Re: Twister
Me kytky krunyrovci taky ujidali, spise je ozuzlavali, jenze z listku pak nezbylo nic. Zacla jsem kupovat kytky se silnejsimi stebly a pevnejsimi listky a doslo to k tomu, ze jsem asi koupila kytky, ktere nejsou do akva. Prodavali je normalne v akvaristice a tak jsem je koupila. Ale jako zatim drzi, uz jsou i nove listecky, takze si je necham, i kdyz ani nevim, co je to za druh.
Ale pokud bych ti mohla poradit. Anubisy jsou asi nejlepsi rostliny, ma pevnejsi listky a nesadi se do substratu, takze ti je ani nic nevyhrabe, a je fakt odolna :)
11.01.08 17:25:31 / 11.01.08 17:30:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMalapa®
Stačí pořídit si osvědčené cryptocoryny, rostlinky které se dřív běžně pěstovaly. Žádné křehké echinodory, ale pevné krásné kytky. A rybičky je ničit nebudou. :-D

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 21:53:54 • 1.089 s