38 • 80 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Keříčkovec dvoupásý-ze by treni?? 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 69x
27.07.07 14:31:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhanz® – Keříčkovec dvoupásý-ze by treni??
Mel bych dotaz jestli ma nekdo vetsi zkusenosti stemito rybkami (Keříčkovec dvoupásý)...Asi tak prad 1/2 rokem sem si je privezl domu 3ks (1velky,2maly)...

19-20.7.07 sem komplet vycistil akvarko(zalozil novy)...24.7.07 sem do ni vpustil ryby...

Dnes sem koukal ze se mi asi trou,ale vubec se mi to nezda, ze by tak rychle po vpusteni do nove nadrze...
Nejde jen o agresi nebo hajeni teritorya...
Ale pokud by se jednalo o treni, tak bych byl hodne moc vdecny kdyby mi nekdo poradil jak je nejlepe odchovat...
?????????
;-) ;-)
27.07.07 14:33:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekV.Malawi®
Vůbec to "tření" nepopisuješ....Jak se to projevuje...
27.07.07 14:46:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhanz®
No ja se hlavne ptal jestli je to mozne ;-) ...
Ty 2 mensi jdou po tom vetsim,vydel sem to na chvily nahodou, kdyz me spozorovaly tak se uklidnily (bohuzel nemohu najit bryle smich,takze z vetsi dalky toho moc nevidim coze )
A hele ted zase honi se u dna a narazeji do sebe boky...
Ale mam strach aby si neco neudelali,kvuli tem jejich prsnim ploutvim co vnich maj trny :-(
27.07.07 15:13:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhanz®
Ted sem se koukal na tuhle stranku http://www.catfish.cz/clanky/fossilis/het_foss.htm
Takze sem si 100% jist ze se vytiraji
V.Malawi mnohokrat dekuji za reakci ;-)
Tak mi drzte palce at stoho neco vznikne palec
23.06.08 22:22:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKORY® – taky
s jakymi rabymi je maš?

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 19:13:11 • 4.157 s