Mam 50 litrové akvárium a ryby najednou mají něco jako mouku a nemají ploutve ve zverxu mi na to dali multi medikal a že tam mam dát 4
polívkové lžíce je to tak správně díky
Dávkuj dle návodu, nesviť. Pokud máš molitanový filtr, tak ho vyndej a vzduchuj. Aplikuj každý druhý den
01.12.06 09:07:33
matlala® – kožovec
Rybičky se mi nakazily kožovcem!!!Včera jsem si všimla, že chudinky neonky jsou cely posety bilejma tečkama a akarky to maj na ploutvich a
mečovky taky. Dneska ráno jsem přidala do vody 0,5ml zelenyho malachitu a zvyšila teplotu a zhasla jim a vic vzduchju...a večer jsem našla
mrtvyho ancistruse Udělala sem něco špatně?? Poradite mi prosim co mam delat dal?? ????
V nově založeným akvárku vybledl (ztráta pigmentace) po týdnu - neonkám červeným - červený pruh. Nevíte co to způsobilo?

To Ala:Malachytová zeleň se v akváriu postupně usazuje na sklo a rostliny a tim že ancistrusi oškrabují rostliny i sklo dostávají do těla
větší dávku léčiva,která je pro ně smrtelná. Každý druh ryb je na léčiva jinak vnímavý.Mám stejnou zkušenost,také mi kdysi po
aplikování Léčiv uhynuli ancistrusi,ostatní rybky přežily bez úhony a vyléčily se.Může se stát,že po dlouhodobé léčbě i po
několikeré výměně vody,kdy je ve vodě již mizivé množství léčiva zůstava na skle a vpuštění ancistrusi opět hynou.

01.12.06 12:40:34
azalka® – informace
Lidičky, proč si nejdřív nepřečtete dostupný informace (např.
http://rybicky.net/nemoc/) a furt zakládáte debaty se stéjným tématem?!

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Nemoci • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora