34 • 70 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Jak chovat Cichlidy Ramirezovi 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 166x
01.12.06 15:59:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekzeleninap3® – Jak chovat Cichlidy Ramirezovi
Ahoj rád bych se dozvěděl co nejvíce o cichlidách co potřebují jak se 100% pozná samec od samice,jestli rodiče neublíží potěru,atd.....
01.12.06 16:22:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav® – Jak chovat Cichlidy Ramirezovi
http://rybicky.net/atlasryb/cesky/C V tomhle světě není nic na sto procent jisté. Jestli se chceš něco dozvědet tak stačí drobet hledat. http://www.akvarko.cz/akvarium.php?nadrz=183 :-)
01.12.06 16:26:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMartinK® – Ramirezky
Čest. Ramirezky (foto rovnou pod nadpisem) můžeš mít v nádrži klidně skoro s kdečím. Samec se pozná podle toho, že má první dva pruhy křbetní ploutve znatelně vyšší. Mě samice požřala všechny jikry, které nakladla na pařez, ale prý to dělá jen při prvním či druhém tření, potom je usilovně hlídá... ahoj
01.12.06 17:02:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLordP® – ramirezky
no mam dva pary techto uzasnych rybek.jsou to rybky ktere potreuji hodne mekou vodu.v akvariu jsou bez problemove.pozaduji zarostlou nadrz.trou se na velke listy echinodoru.pokud jeste neco tak se ptejte
01.12.06 18:05:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Kai® – co dělat?
Právě se mi Ramirézky vytřely....mam tvrdou vodu-celková tvrdost 17 stupnů....Poradí nějáký zkušený akvarista co mám dělat,aby se vylíhli? X-)
01.12.06 20:30:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (-12-11-10-9) – -
Takto tvrdá voda je pro vývoj jiker absolutně nevhodná...
Roman :-)
01.12.06 22:58:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Kai® – takže nic
...takže se nic nevylíhne jinými slovy.... :-O
02.12.06 12:58:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekzeleninap3® – -
včera jsem ho pozoroval a ty dva paprsky ma asi 0,5mm větši ale mám ho čerstvě koupénýho takže je to mladý

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 21:22:41 • 4.724 s