34 • 68 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Voda, přípravky na úpravu a testy » Pozor na výměnu vody 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 561x
06.07.07 16:01:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPivka® – Pozor na výměnu vody
Chtěla bych vás upozornit na nehodu, ktrá se mi stala. Měla jsem zakalené akvárko a tak jsem se rozhodla vyměnit vodu a dát ho trochu do pucu. akvárko jsem vypustila a dala novou vodu do které jsem přidala chemie, aby se z ní stala akvarijní voda. Vše bylo ok, ale za dva týdny mi asi 4 rybky vyhynuly.Od té doby vyměňuji jen část vody. Doufám že se vám něco takového nestane. ;-)
06.07.07 16:09:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekshedlo® – nu jo
Vyměňovat se má nejvýše 1/4 vody a bez chemie se to také obejde. Pokud necháš vodu v kýblu odstát, stačí to. Dobrý je i měření hodnot.
06.07.07 20:42:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmemeo®
Já měním 1/3 vopdy každej týden a vodu používám hnedka z vodovodu.........ale studenou...a vše je v pohodě.....mám akva 450 lt.
07.07.07 13:43:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPivka®
No jo uz to vim slibuji ze se to uz nestane.To vite zacatecník. Ale ten chlap co mi vysvětloval jak se o rybičky starat mi to taky mohl říct. sad
07.07.07 15:18:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác® – Pivka
Lidé, bděte! ... znáš? Já říkám: Lidé, čtěte !!! X-) :)
07.07.07 21:48:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNik® – Proč číst?
Stačí se zeptat na fóru a vybrat si tu nejvíce vyhovující odpověď. palec
07.07.07 21:57:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác® – Nik
Teď nevím, jestli jsi to myslel ironicky? Jinak mimo knih se daj pročítat i diskusní fóra. Nevýhodou fóra ovšem je, že mnohdy nevíš, kdo Ti radí. Snadno se může stát, že jednooký vede slepého. X-) ;-) P.S. Jak začátečník pozná "nejvíce vyhovující odpověď"? :-)
07.07.07 22:03:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNik®
No když chce mít v akváriu např. 25 rybek a všichni si klepají na hlavu a říkají mu, že 10 je moc, až se najde někdo, kdo mu řekne, že on to má skoro taky tak, jen jich tam má 22. Tak dotazovaný uzná, že je to vlastně v poho, ne?
A ano, byla to ironie X-).

Vyhovující se ROZHODNĚ NEROVNÁ správná!
07.07.07 22:05:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác® – Nik
Už jsem se lek ... ;-) (ale pozor, furt je dost lidí, který by to z fleku vzali vážně). Bohužel, lidi jsou dneska líný číst knížky, dokonce jsou líný i vyhledávat na netu nebo pročítat archivy diskusí. Vždyť přece stačí zadat dotaz do fóra ... von už se najde ňákej dobrák, kterej poradí ...
07.07.07 22:09:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNik® – - Horác
Lidi jsou lidi. S děckama nezatopíš a staří blbě hoří.

Přesně to jsem měl na mysli.
07.07.07 22:16:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác®
:-D
18.09.08 14:13:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmysterio (1073449746491) – Re: Horác
nevite cim to je ze mam sede zakalenou vodu?
18.09.08 14:24:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDinamit® – Re: mysterio
Jak dlouho máš to akvárko napuštěné?
18.09.08 15:21:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTokuschew®
Mimochodom, sú to najčastejšie otázky začiatočníkov.
Príčinou je hlavne tzv. surová voda / mŕtva voda - je to tá čo tečie z vodovodu. Voda sa musí oživiť buď pridaním enzýmov užitočných baktérií, vyžmýkaním zabehnutého filtra alebo sa oživí aj sama. trvá jej to cca 2-3 týždne.
19.09.08 10:11:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmotýlek® – Re: Horác
no, poznáš-li, která rada je dobrá a která ne, tak už žádnou radu nepotřebuješ :-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Voda, přípravky na úpravu a testy Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 21:08:49 • 1.524 s