27 • 68 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » jaká výkonnost filtru 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 142x
05.07.07 12:43:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik® – jaká výkonnost filtru
Jak výkonný filtr si pořídit do 200l akva?na stránkách výrobců jsem se dočetla že filtr co přefiltruje 568l/h je vhodný pro akvária o objemu 38-116l.Mám pocit,že mi někdo říkal, že filtrem má protéct akva za hodinu,zdá se mi to předimenzované,poraďte.
05.07.07 13:06:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi®
U vetsich objemu (nad 100l) mi prijde, ze doporuceni vyrobcu vcelku sedi, tak bych se toho filtru (ktereho konkretne?) nebal.Byla by blbost ho dat do te 40ky, ale mirne nad horni rozsah ok. Ono to co uvadeji vyrobci je pravdepodobne kapacita cerpadla pri nulove dopravni vysce, cemuz by odpovidalo i mereni Horace, ktere ma nekde na svych strankach. Cim bude dopravni vyska vetsi, tim bude klesat kapacita cerpadla, a to precerpa i nekolikrat mene, nez se na jeho obalu uvadi. Podivej se na graf, co jsem vkladal do tematu "regulace filtru eheim clasic", z toho to jasne uvidis.Spis bych hledel na objemy a moznosti kombinaci filtracnich medii.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 15:43:54 • 0.973 s