38 • 75 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » miminka rájovců 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 71x
27.06.07 14:53:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik (953705527175) – miminka rájovců
Ahoj , nevíte kdy začínají miminka rájovců papkat?dneska na mě vystrčili ocásky,ale nehýbou se,jen jsou u hladiny.Koupila jsem jim BABY LON,stačí to nebo mám něco přikoupit? nevíte někdo kdy rájovcům začíná růst labyrint, četla sem že v 2 měsících a pak v 15 dnech, co je pravda?Děkuji
27.06.07 14:57:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov®
nevim jak a kdy jim co roste,ale žrát budou po rozplaváni,ted maji žloudek:-) X-)
27.06.07 17:13:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik® – LON BABY
naháněla jsem informace o LON BABY, nikde jsem nenašla žádnou chválu,nemáte s tím krmením někdo zkušenosti?
27.06.07 19:14:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekUnnamed®
me lon baby nezerou. akorat to kazi vodu. ten hnus tam nedavej. zacni zloutkem a po tydnu prejdi na drobnou zivou jako buchanky apod.
29.06.07 14:02:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik® – rozplavání
jak vypadá rozplavaní,moje miminka už sem tam cestujou,ale jen malinko,spíš když se jim otřese hladina,nechci to propásnout aby mě pak neumřeli hlady.Jo to vejce mám nejprv prosát přes např kapesník?
29.06.07 15:48:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksolem® – krmení
až se rozplavou to poznáš, neboj, a hlady ti tak rychle neumřou ono žrádla je zatím v prázdném aqáriu dost, co se týče krmení tak na pár týdnů ještě na lon baby zapomeň, jestli jsi fanda suchého tak si kup od sery micron, nebo jaké koliv microfood, lon baby je veliký, ale jinak já jsem se naučil krmit "banánovou vodou" dáš šlupku od banánu do sedmičky a oni se ti tam rozmůžou všelijací prvoci, to je docela dobrý a nestávalo se mi že by to nějak drasticky kazilo vodu, jinak žloutek klíďo uvař vejce vyndej žloutek, nacpi kousek do kapesníku a jako to tam louhuj. labirint až ve dvou měsících to je nepravděpodobný u čichavců jsou to čtyři týdny ale to si zjisti přesně protože musíš zjemnit stravu, jinak vyjma vytváření labyrintu, je normálně krm třeba dafniema nebo pak můžeš přejít i na ten lon baby, ale to je nic moc výživnýho a nebo si najdi všechno o žábronožce solné (artemia salina), to je nejJEDNODUŠÍ a velmi výživné krmení, hlavně ve stádiu larev.;)
29.06.07 22:43:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik® – tetrahymena
Někde jsem četla že se v banánové vodě může přemnožit tetrahymena a mám po miminkách,tobě se to nikdy nestalo?
29.06.07 22:53:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMiky®
Ahoj právě odchovávám potěr čichavců a po čtrnácti dnech jsem je začal krmit Artemií chovám ji v kelímku.
30.06.07 12:19:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik® – plááávou
Tak u se rozplavali,poslechla jsem a posílám jim tam vaječnou mlhu :) ,najdou si to,dospělý rybky se po jídle ženou a když prckům drbnu do hladiny tak utíkají
30.06.07 12:58:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik® – taťka
starej rájovec si ze mě dělá srandu,buď postavil hnízdo na tom samým místě,nebo se rozhodl že ty svý 2 mimina co sem mu tam omylem nechala zabetonuje bublinama.
30.06.07 20:27:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik® – čištění
mám tu jejich ubytovnu nějak čistit?buď je jim blbě a válej se po dně nebo tam sbíraj bordýlek a papaj,ale nevypadají mrtvolně,mám dno vysávat,jestli jo tak jak páč sou ážně pidimalinkatý,abych si je nevysála taky ano
03.07.07 08:44:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekUnnamed® – cisteni
Vse zavisi na zarizeni. Pokud tam mas zabehnuty filtr s dostatkem bakterii, tak to staci vycistit 1x za 2tydny. Jestlize nemas bakterie, tak kazdy den, jinak se tam objevi smrtelne mnozstvi nitritu(no2)a mladata to zabije. Ja mam na odchov 20 l akva s plnym zarizenim(substrat, kytky, filtr, topeni) a cistim ho 1x za 3 tydny a vse je v poradku. Z vlastni zkusenosti: jednou jsem zapomnel vycistit akva bez zarizeni jen se vzduchovanim a nasledkem bylo uhynuti asi 75% vsech mladat. Od te doby uz do takovehle nadrze poter neprelovuju. Je to riskantni nemit v akva zabehnuty filtr, ktery vyzname ulehcuje odchov poteru.
03.07.07 09:20:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik® – Jojo
Jedinej filtr kterej mám volnej je vnitřní,nastavila sem ho jen na malinkej výkon a pouštím malinkatý bublinky,ale nasává mě mimina dovnitř,některým to neva a pěkně tam plavou ale jiný to odnesly,,,takže jsem oddělala plastovej kryt a nechala jsem jen molitan,doufám,že to bude fungovat.Hned jak bude akva prázdný tak ho plánuju osázet,ale teď to bylo na hrr.Samec rájovec to s množením myslí evidentně vážně, takže snad bude co odchovávat.Chjo odjíždím na 4 dny pryč a bojím aby mě neumřely,jak dlouho musí být filtr zaběhnutej aby tam byly bakterie?
03.07.07 12:35:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmatlala®
nejméně 3 týdny aby se bakterie dostatečně namnožily
03.07.07 13:55:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjjj (4138172359) – starej
Má se starej rajovec po vylihnuti malejch odlovit pric?? nebo se tam ma nechat?? predem diky hmm
03.07.07 16:18:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
starej se tam má nechat,odlovit se má samice, starej se oddělá až když se mimina rozplavou,ale já ho tam neměla už od začátku,páč sem přelovovala hnízdo a zatím dobrý,aspoň je nikdo ze špatnýho rozmaru nemohl sežrat
03.07.07 20:39:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjjj (4138172359) – starej
jj dikes uz se na ne chystam pak dam vedet jak to dopadlo ;-) smich
30.08.07 07:07:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDavid (96314568275)
ahoj nevite nahodou jakou barvu maji jikry rajovcu
30.08.07 12:48:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
průhledný, pak ztmavnou, plavou na hladině-některý zbělají a pak plesniví-ty se musí oddělat aby nezplesnivěly všechny
30.08.07 17:12:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDavid (96314568275)
super diky
30.08.07 19:37:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDavid (96314568275)
ještě jsem se chtěl zeptat asi miminka rájovců odchovám na vařeném žloutku , na drobné prachové potravě a na těch nejmenších komářích larvách díky za odpověd'
03.09.07 10:06:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAdam (96314568275)
prosim vas nevite nekdo jak dlouho trva než se v ty bananovy vode rozmnožej ty prvoci

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 21:12:58 • 1.877 s