47 • 105 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Nákup ryb » Koupě tetraodona v Praze 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 157x
25.06.07 21:36:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMark4ever (408157416343) – Koupě tetraodona v Praze
Neví prosím někdo kde se dá sehnat v Praze tetraodon? :-( A ještě líp jestli někdo neví kde mají jiné druhy než jen ty normálně dostupné v obchodech? Chtěl bych jich pár sehnat. Už za snahu předem děkuji. X-)
26.06.07 06:31:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKočpíra® – tetraodon
Ahoj, já chodím do Aquazone, je to kousek od nám, bří Synků, tram č.11 zastávka Pod Jezerkou. Stopro tam mají nigroviridise, ale myslím, že bude možné se s majiteli domluvit i na jiném druhu... míním se tam taky poptat ;-) (po biocellatovi) Doufám že to dopadne. ahoj
26.06.07 07:57:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - David12188®
S majiteli se muzes dohodnout na hodne druzich,manzelka je tam casteji,ale i s tou se muzes dohodnout,jeji manzel totiz pracuje v prazske odchovne Tomi Pisek,ktera mimojine dodava ryby i do Vivaria Melnik,...
26.06.07 13:14:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKočpíra®
jj to je pravda ;-)
26.06.07 13:18:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJohns®
pokud by někdo chtěl já jsem z Písku mohu se optat ahoj
26.06.07 14:23:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - David12188®
To pisisvor:ta odchovna se menuje Tomi Pisek,ale je to v Praze :)
26.06.07 17:35:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMark4ever (408157416343)
Díky všem za tipy. Zkusím ten Aquazone.
26.06.07 18:29:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVitekm (963145152351) – čtverzubec
Zrovna včera jsem viděl čtverzubce v Hornbachu na praze 5 Řepy / Zličín. Mají jich tam víc, vypadaj dobře, cena cca 70,-Kč za kus což je super. Bacha já měl čtverzubce asi 2 měsíce a jsou náročný na chov. Objednával jsem si je z Německa přes Vivárium v Mělníce. Měl jsem čtverzubce papouškového kvůli jeho dobré snášenlivosti s ostatními druhy ryb. Všechno bylo super, ale je náročnej na žrádlo. Nevezme do huby jen tak něco a kvalita vody je důležitá. Většina ostatních druhů je teritoriálních, a když nemají dost žrádla, pustí se do jiných ryb. Papouškovej byl fajn, ale nevím proč cca po 2 měsících mi oba chovaný kusy najednou přes noc chcíply. V tom Hornbachu jsem se ptal co jim dávaj a nejčastěji jiný mrtvý ryby a odpad ode všech. prý to vyluxujou...
Já už se toho trochu bojím, jenomže pro boj s plži asi nic nepšího není. hmm
26.06.07 20:42:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMark4ever (408157416343)
No nevím ale když je krmí mrtvejma rybama tak to nevim v jakym asi jsou stavu. Jo a zas tak náročný na žrádlo nejsou - patentky, krill, a samozřejmě šneci to vše jim chutná.
27.06.07 10:40:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVladCH (433855197) – Upřesnění
V akva je Tetraodon nigroviridis 7-8cm. Jen malé upozornění firma Akvazone už od 1.4.07 akvaristiku v Nuslích nevlastní,no a pro upřesnění,nepracuji ve firmě Tomi Písek ale mám s nimi super spolupráci,jinak ostatní je ok. V této chvíli je v akva 116 druhů ryb. Víc se zatím nevejde. Děkuji za váš zájem, rádi vás uvidíme v Akva Nusle Nuselská 108 Zdravím V.CH.
08.01.08 13:19:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBinis (95332598455) – čtverzubec
Dobry den, v mem akvariu se naprosto premnozili sneci a uz me je nebavi neustale vysbiravat a tak schanim čtverzubce...vcera jsem byl asi v 8 akva prodejnach a nikde jsem je nesehnal...nevidel jste je nekdo v posledni v nekterem z obchodu?? Dekuji za radu...
08.01.08 13:21:04 / 08.01.08 13:23:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPaDa® – Re: Binis
I když vím, tak pro tenhle účel neřeknu ;-)
Jaké máš akvárko a jaké ryby? Co víš o čtverzubcích kromě toho, že požírá šneky?
08.01.08 18:05:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar®
Čtverzubec je skvělá rybky na likvidaci šneků, ale hodit ho do kdejaké nádrže jen kvůli tomu?... ne Když se přemnožují šneci hledal bych příčinu spíše u chovatele. ano Jen kdyby ses pro takovou blbost opravdu rozhodl, dej si pozor. Na adaptaci do vyloženě sladké vody se bez ujmy hodí jen Čtverzubec Zelený!! Toho je ale třeba taky adaptovat pozvolna a ne ho přinést a hodit do sladké vody!!

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 20:46:20 • 1.621 s