23 • 85 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » voda na treni parmicky ctypruhe  

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 54x
22.06.07 16:23:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpepik® – voda na treni parmicky ctypruhe
jak se ma upravit voda na treni aby nesplesniveli jikry coze coze coze coze :-( :-O hmm hmm ne
23.06.07 06:43:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVrubouš® – odchov
Vsadim se,ze mas zkusenosti maximalne z odchovem Pavich ok,a to jeste z problemy ne? :-)
Jinak neco je zde >> http://www.akvarijni.estranky.cz/stranka/jak-se-mnozi-parmicky ;-)
26.06.07 16:11:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpepik®
Tak blbej zas nejsem :-D :-) ;-)
26.06.07 16:12:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpepik®
ale dik
27.06.07 06:35:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmotýlek (195.***.107.94)
Fotka k příspěvku mám vlastní zkušenost - odchováno přes 220 kousků ... voda vodovodní - převařená, můžeš smíchat s destilkou (ale ne pro chladiče do auta - musíš do lékárny) stačí té destilky dva litry na 8 litrů vodovodní ... do vytíračky kousek jávského mechu, na dno rošt ... po vytření "obarvit" vodu preventinem - do 10-ti litrů vody tak 4-5 kapek, nezapomět na provzdušňování ... a tak po čtyřech dnech od výtěru si dát nalíhnout artemie ... jinak tyhle rybky zpočátku rostou dost rychle, takže po deseti dnech už je přeliješ do rozplavávačky a můžeš krmit nasekanými nitěnkami ...

27.06.07 08:33:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (.***..)
Off topic, ale nedá mi to...

"...můžeš smíchat s destilkou (ale ne pro chladiče do auta - musíš do lékárny)..."

Už se to (nejen na těchto stránkách) několikrát řešilo: Proč ne "destilkou" koupenou třeba u pumpy, v drogerii nebo hypersupermarkétě? Jaká rizika taková voda skrývá? Nějaké těžké kovy, jedy či co? Nechcete mi tvrdit, že se tato voda vyrábí destilací v měděných kotlech?
27.06.07 08:43:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKurhell® – Motýlek
Zdar Motýlku
Mám na tebe dotaz. Za jak dlouho můžeš vytírat parmičky ,nedávno se mi vytřeli ve společenské nádrži. :-) díky
27.06.07 11:55:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpepik®
kde mam sehnat artemie ja o tom vim uplny... :-) :-) :-) dik za radu
27.06.07 12:29:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmotýlek (195.***.107.94)
Fotka k příspěvku destilka se pro technické potřeby může klidně dovážet z ukrajiny ... a jak to tam dělají - raději nevědět :-( ... já mám přístup k destilce vyráběné reverzní osmozou přímo na pracovišti, takže to mám jednodušší - ale v lékárně ty dva litry zase tolik nestojí ... artemie koupíte v akvaristice - ale po otevření je ta dobrá !líhnivost" tak jen asi tři měsíce - pak už je to slabé ... takže raději koupit co nejmenší balení - asi tak za 120 Kč - raději čisté než se solí - a sůl dávám klidně tu s jodem - ona se jiná snad ani neprodává ... perioda vytírání závisí od krmení - ale tak za deset až čtrnáct dnů to určitě půjde ... nejdůležitější je co nejvyšší čistota prostředí - někteří dokonce dezinfikují nádrž a rošt savem - ale stejně tam dáš rostlinky ... já to jen poctivě umyji a rostlinky nechám pár minut v octové vodě - ono se to i trochu okyslelí - což není na škodu (hlavně u teter) ... já jsem amatér, ale při dodržení toho co píšu to je brnkačka ... zkoušel jsem i tetry černé - těch bylo přes 400 - zase se to těžko udává - takže čím dříve přejdeš na větší kousky krmení, tím dříve vyřadíš ty slabé - pokud na tom nechceš bohatnout ;-)

27.06.07 17:55:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (.***..)
"...destilka se pro technické potřeby může klidně dovážet z ukrajiny..."

:-O , takže Černobyl... Tak to jste mne dostal! To by mne ani ve snu nenapadlo...
Podobná témata
"vonící" voda, Bílá voda, Bila zakalena voda, Brakická voda, Čím dál tím kalnější voda., Čistá voda, Destilovaná voda, Dešťová voda, divná voda, Hnědá voda od kořene, hnědá voda ze základu pro rostliny, hodnota vody - vodárna Sivice, Jak se pozná zkažená voda? , jak kyselá je voda z vodovodu, Jaká má být voda v akvaterárium s krabem?, Je vhodná deštová voda pro Terčovce ?, Kalná voda nedá sa jej zbaviť Help, Keříčkovec dvoupásý-ze by treni??, krok v pred (treni jikernatych ryb - zacatecnik), Lehce zakalená voda po ránu???, měka voda v okolí Brna, měkká voda, Měsíc "odstátá" voda - vypustit?, Mléčná voda, mléčná voda, Mořská voda, Musí se voda měnit jednou týdně?, Mútna voda po použití uv lampy, Náhle zkalená voda, nejde mi napumpovat voda do filtru tetratec ex 700, Neodstátá voda, nové akvárko a voda, Polystyren a voda, Pořád kalná voda, Prilis mekka voda..., Přechodné akvárko - kalná voda, Převařená voda, Při odkalování zapáchá voda, Ryby do nové 112, tvrdší voda, NENÁROČNÝ, skalarky a voda, Studená voda & ryby, špinavá voda + úhyn rýb, treni, Tvrdá voda, tvrdá voda, úhyn neonek a zakalena voda , úhyn rybiček a zakalená voda, Voda, voda, voda

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 11.10.08 23:21:37 • 1.522 s