27 • 64 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » Filtr TETRA TEC IN 400 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 185x
02.12.06 22:36:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekj_j® – Filtr TETRA TEC IN 400
Máte někdo zkušenosti s tímto filtrem(je tichý)?nebo byste mi doporičili spíše jiný filtr se vzduchováním do mého 23 litrového akvária?ted mám Elite Stingray,ale ten nemá přídavné vzduchování a má málo filtračních hmot.
03.12.06 09:10:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash® – 23l
Do takovyho prcka si porid bublifuk.

treba takovej. http://shop.miga.cz/product_info.php?path=242_41_260&product=49389

+ vzduchovaci motorek http://shop.miga.cz/product_info.php?path=242_80_350&product=49492

investice za par korun a funguje to bezvadne palec
03.12.06 10:44:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekj_j® – bublifuk
bublifuk bych si pořídil,ale nevím jestli by ho rak nerozstříhal :-) četl sem takové příhody,kdy raci někomu sežraly molitanovej filtr...
03.12.06 11:57:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash® – rak
Aha nj to sem nejak prehlid ty si tu pres raky palec
03.12.06 12:21:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekj_j® – Tetra
jj já sem jeden z těch dvou tady,co maj raka :-) bublifuk by byl do takhle malýho akva ideální,ale rak by ho nejspíš zničil,ted mám Elite stingray,ale ten neni moc dobrej,tak sem právě přemejšlel o tý tetře...
03.12.06 12:39:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9) – Bublifuk
A co ten molitan bublifuku ochránit "válcem" vyrobeným z 0,5 l PET láhve? ;-)
(Myslím, že bych si tento nápad mohl nechat patentovat! smich Podobně jako výraz "bublifuk" v souvislosti s filtrem... smich ).
Odstřihněte dno láhve, hrdlem vsuňte trubku až po držák přísavky, ze spodu nasaďte molitan a filtr umístěte nad dno tak, aby do něj rak nemohl.... Přísavka by měla zůstat funkční, pokud by "nedosáhla", lze její držák nadstavit. ;-)
03.12.06 13:09:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatunka® – Sid
Side...no s tím výrazem bublifuk jsi mě taky pěkně zmátl...jsem byla kupovat molitanovej filtr a řekla jsem prodavačce, že chci bublifuk a ta na mě koukala jako bych byla z jiný planety...trvalo to dost dlouho než jsme si porozuměly. Podle častého používání tohoto výrazu na těchto stránkách jsem si totiž myslela, že je to jakýsi "odborný" název a že to všichni znají :-D
03.12.06 14:27:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilo® – bublifuk
Tak ja tam ten bublifuk mam, a rak ho jednou ozuzlal a pak uz o to nikdy nemel zajem. Akorat pod tim nekdy odpociva a leze po nem, ale nezere. Jo, jenze ja mam fallaxe, tak nevim co udela ten tvuj clarkii ;-) ;-)
03.12.06 14:40:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash® – Sid
Side kdyz ten nazev Bublifuk sedne jak prdel na hrnec :-D
A ten zlepsovak s pet flaskou je taky dobrej palec
03.12.06 14:56:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekj_j® – bublifuk
filo-asi ten bublifuk vyzkoušim-motorek mám asi 20 let starej a co sem koukal na miga.cz tak se vyrábí pořád ten samej typ :-) rozhodně bude lepší než Elite stingray. On by ho rak nemusel sežrat,když by nebyl hladovej,ale to sou raci skoro pořád(dokonce asi před 3ma dnama můj rak vytáh z ulity piskořku věžovitou(šnek) a sežral jí palec dneska v noci se rak svlík,takže dneska je zalezlej...jediný co nevim je,jestli se dá s bublifukem spát v jednom pokoji? hmm
03.12.06 15:19:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – tetra
videla som ho a nie je az taky maly. A chcela som ho...........
03.12.06 15:20:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash® – j_j
Da se spat uplne v pohode ;-)
03.12.06 15:23:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – mrakoplash
ty zaspis aj bez toho. smich
03.12.06 19:22:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9) – To Katunka
"...jsem byla kupovat molitanovej filtr a řekla jsem prodavačce, že chci bublifuk a ta na mě koukala jako bych byla z jiný planety...trvalo to dost dlouho než jsme si porozuměly...."

smich Je to jen otázkou času (a důslednosti), kdy i prodavači pochopí, o jaký typ filtru jde...

To Mrakoplash: díky! :-)
03.12.06 19:31:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekj_j® – molitanový filtr
asi si ten bublifuk nakonec pořídim-je to asi nejlepší filtr pro malý akvária,jako mám já(23litrový) :-)
04.12.06 00:11:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilo® – bublifuk:)
jo, spát se u toho dá, jen trochu na noc přiškrtím hadičku. :) :)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 13:46:55 • 1.002 s