18 • 73 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » terčovci-docileni kvality vody 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 81x
20.06.07 19:40:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekxena (195.***.26.142) – terčovci-docileni kvality vody
dobry den .mohlby mi prosim někdo poradit jak docilit kvalitni vody pro chov?jestli čerstva voda nebo starši?tady u nas mame měkou vodu normalně z kohoutku ale ph když jsem měřila tak je7.1 a nějak se jim to nelibi.poradte prosim
20.06.07 22:50:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMiky®
Ph 7,1 se ti zdá moc vysoké? Jestli jo zkus to srazit rašelinou.
20.06.07 23:09:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmiro03®
chcel bi som sa Ta opýtat ako si na to prišla že je to práve ph čo sa Tvojim terčovcom nelíbí?a čo ostatné hodnoty vo vode ako napr.no2,no3?alebo to može bit potravov?miestom kde máš nádrž umiestnenu?ja sám mám terčovce vo vode,ktorá má ph od 6,3 až 7,1 a terčovci mi krásne žeru z ruky,su aktívny a vytieraju sa.Neber toto ako prudu,len si myslím že je chyba niekde inde a nie v ph. ahoj
21.06.07 19:07:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekxena (195.***.26.142)
diky moc bylo to špatnym umistěnim nadrže už je to vpohodě.ještě jednou diky za ten typ z nadrži to mě vubec nenapadlo.dala jsem je do druhe a dobry.miro03 mužu se tě zeptat mužou se mi třit i bez uprav vody když mame tady tu měkou vodu? ahoj
21.06.07 20:15:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmiro03®
mekká voda je pre terčovce ideálna a s výterom je to zložitejšie,určite sa ti vytru ale či to odchováš to ti nik stopercentne nezaručí.Ked sa ti terčovce vytru tak mi daj vedet.Prajem vela uspechov a som rád že Ti moja rada pomohla. ahoj
31.12.07 14:48:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJohns®
Ahoj,mám dotaz mohou žít dospělý terčovci kerý se třou pořád ve vývojové vodě? Soudím z toho že v Amazonce také mají stejnou vodu i ve které se třou.A druhá otázka můžete na ni odpovědět nemusíte za jak dlouhou dobu s eterčovci malý mohou přemýstit do normální vody? ahoj
06.07.08 14:42:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkarlík (82.***.112.250)
ahoj všichni mám akvárko 240l delší dobu napuštěné a začala mi bělat (šednout)voda mám docela vysoké pH 7,5 nemohlo by to být tím jak ho mám snížit na delší dobu ostatní hodnoty mám dobré živé rostliny tam nemám(nejdou mi)Dík za pomoc a radu
Podobná témata
Ako znizit teplotu vody?, aky externy filter?rozstrekovaci alebo vyvod do vody, anti-ichtin a výměna vody, Bublinky na hladině vody, Cichlidka Kakadu - tvrdost vody, Co všechno potřebuju pro úpravu vody?, CO2 pomocí sycené vody, čistota vody, destilka-změkčení vody, digitální měřič tvrdosti vody - dá se sehnat?, filtr vs. vymena vody+chemie, Flipper Dennerle - rozpustac Co2 do vody, hladina vody, hodnota vody - vodárna Sivice, Hodnoty vody, Jak snížit tvrdost vody, Jak vyměňujete část vody v akvárku?, Jak změkčit tvrdost vody ?? a čím ??, Jaké a kolik topítek na 450 litrů vody?, Je vhodné CO2 do vody 2dKH?, Jedlá soda na zvýšení pH vody, Jikry vydrzi bez vody 15minut?, Kolísající ph vody, kompletní výměna vody, krutá výměna vody, Kvalita vody, Kvalita vody, Kvalita vody v jednotlivých regionech, Nej připravky pro snížení tvrdosti vody, nejpresnejsi testy vody?, obeh vody v akváriach, obsádka a tvrdost vody, odkalování + čerpání vody zpět, odparovani vody, odstanění hnědého zbarvení vody, ohřivani vody - pařák, ovlivňování vody, pH vody pro chov terčáků?, Potěr a výměna vody, použití vody ze staršiho akva, Pozor na výměnu vody, promíchání vody v akva, Přísady do vody, reakce vody na kokos, Rostliny do tvrdé vody, Rozbor a kvalita vody...., ryba bez vody, rybyk do tvrde vody?, savo bez výměny vody, Sera odkalovac bez vymeny vody?

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 11.10.08 23:33:38 • 1.044 s