36 • 89 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » Bojovnice, gupky, krevetky 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 292x
04.12.06 11:37:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRypka® – Bojovnice, gupky, krevetky
Aké máte skúsenosti s chovaním bojovnice a krevetiek v jednej nádrži?
A ako kŕmite bojovnicu, keď máte v akva aj gupky, resp. molly? mne sa totiž bojovnica ku krmivu skrátka nedostane, lebo tie živorodky jej to zjedia ...a asi od hladu zaútočila na krevetku, pre kt. to samozrejme nedopadlo dobre :-( :-(
04.12.06 12:41:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekneo (-12-11-10-9) – moje betta
Má betta to vyřešila tak že okousala gupkám ocásky :-D
04.12.06 12:53:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRypka® – betta vs. gupka
moja si zatiaľ gupku s pestrým ocáskom moc nevšimla, ale je pravda, že sa v akva iba zabydlieva....bože no to bude masaker
04.12.06 16:46:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBuri (-12-11-10-9) – pomer
Ja mivam na jednoho samce az 4 samice, takze se vice venuje jim, nez okousavanim ostanich ryb. Taky mam ale celkem zarostlou nadrz.
04.12.06 19:17:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTenebras® – rozmístění
Já dám torchu žrádla na jednu stranu nádrže a když se po ní moly vrhnou, tak trochu žrádla nasipu na druhou stranu, takže se k nim beťák dostane jako první. ;-)
04.12.06 19:57:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMrakoplash (-12-11-10-9) – zradylko
Ja sem to taky sypal na jednu a na druhou stranu aby se Bettak mohl nazrat a ted to delam spis kvuli ostatnim rybkam protoze kde je Bettak tam se oni nenazerou :-D
Na to jak je proti cichavcovi malej, je drsne voprasklej smich
04.12.06 20:04:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRypka® – *
No, ja mám zatiaľ voprasklé tie živorodky...aj keď sypem každým do ich rohu, kým sa beťák spamätá čo má robiť (žrať), tak sú tie potvory pri jeho prídele. Ale dnes večer to už bolo lepšie ako včera :-)
28.01.08 15:09:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAnonym (10489590159)
Rypka napsala: Aké máte skúsenosti s chovaním bojovnice a krevetiek v jednej nádrži? A ako kŕmite bojovnicu, keď máte v akva aj gupky, resp. molly? mne sa totiž bojovnica ku krmivu skrátka nedostane, lebo tie živorodky jej to zjedia ...a asi od hladu zaútočila na krevetku, pre kt. to samozrejme nedopadlo dobre :-( :-( hop

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 20:52:04 • 2.72 s