36 • 90 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Živé krmení » Artemie aneb krmení pro krmení 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 238x
09.06.07 16:31:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekChaotic® – Artemie aneb krmení pro krmení
Ahoj, čím je možné krmit artemie aby dorostly do větší velikosti. Pro potěr jsou čerstvě vylíhlé ideální, ale pro dospělou rybu moc malé.
09.06.07 17:06:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9)
Mrkněte se na stránky http://www.akvarista.cz a zadejte si do vyhledávání "artémie".
Je tam na toto téma dost informací... :-)
09.06.07 19:09:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmatlala®
a nejsou náhodou výživnější čerstvě líhnuté v akváriu živě jsem čet že čím vetší tím míň výživnější. Je to pravda?
09.06.07 20:31:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash®
Mam takovej clanecek o nich a tam pisou klasicke drozdi rozpustene ve vode, ale uz 2x se nezadarilo :-D tak snad do tretice palec
09.06.07 23:07:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMiky®
Ahoj tuším, že někdo jim dával SAK a prej i nakladly vejce.
13.06.07 16:43:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekChaotic®
Tak jsem pročetl co se dalo a začal jsem také experimentovat. Ve sklepě jsem našel 25l skleměný demižon na výrobu vína. Naplnil jsem jej cca 20l vody a přidal 20 polévkových lžic normálí kuchyňské soli. Přidal jsem vzduchování a nechal to jen tak pách hodin probublávat abych z vody vyhnal chlór. Večer jsem přidal lžičku Artemia hoby - vajíčka se solí. Druhý den kolem poledne už se začaly objevovat první vylíhlé artemie. Další den ráno jsem přidal trochu droždí rozpuštěného ve vodě. Dneska to budou 3 dny od přidání artemií a vypadá to slibně. Řekl bych, že už jsou o něco větší, ale zatím to nemůžu říct se 100% jistotou. :-)
14.06.07 09:12:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekChaotic®
Nemá někdo nějaké informace i vývojovém cyklu artemíí? Na intermetu je toho sice dost, ale v angličtině, kterou bohužel na takové úrovni nevládnu. :-(
15.06.07 06:09:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmotýlek (963177311179)
no, já jsem před dvěma měsíci tak z hecu dal zbytek nezkrmených nauplií do deci slané vody, přihodil pár granulí SAK55 ... a dospělo několik kousků - až do velikosti (délka) 10-12 mm ... teď už je tam jen jeden kousek - peříčko obalené vajíčkami :-D ... ta vajíčka se objevovala už po 5-ti týdnech a plavala u hladiny (nádherně oranžová) ... zda to lze udělat ve velkém? ... snad jo :-) - pokud budeš mít zájem, zkusím ten poslední kousek nafotit - ale neslibuji - tohle se dost těžko ostří :-(
15.06.07 19:28:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekChaotic®
Určitě se o fotku pokus, jsem na ni docela zvědavej.
16.06.07 15:14:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekarzi®
taky by me zajimalo foto ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Krmení Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 20:48:56 • 2.243 s