04.06.07 20:27:03
Rybous® – Parmička Černopruhá
Dobry den
cetl jsem ze je to skvely likvidator ras.Ale ma to par problemu.
1)mam male akva na tuto parmicku
2)rekl bych ze je mirne prerybnene
3)mam tam cichavce a nerad bych o ne prisel
myslite ze by i pres body 1-3 mohli na mesic vydrzet X kusu teto parmicky potrebuji se zbavit ras?A kolik jich tam kdyz tak dat?
Jestli se chceš zbavit řas, tak ti parmičky černopruhé samy nepomůžou. Když máš akva pčerybněné, buď přidej rostliny nebo uber
ryby.
BTW jakou mají souvislost čichavci se SAE? Proč bys měl o ně přijít?
Koukám že máš písek s obsahem vápence.To že jsi ho vypral v kyselině ti mohlo potvrdit že ten vápenec sice obsahuje, ale není možné aby
při této reakci došlo k odstranění.takže máš nevhodný substrát, k tomu nejspíše CO2, tak se nediv že jdou řasy.Písek bych vyhodil (i
když ho máš někde z dovolené ze zahraničí)a dal tam obyčejný propraný říční.Ten si koupíš, nebo nadoluješ v řece či potoku (ten
převaříš).Redukce počtu ryb je na místě.
Dobrý den, dovolím si vložit svůj dotaz sem ať nemusím zakládat nové téma....Mám 2 parmičky černopruhé a zdá se mi, že nejí - teda
vídám je ožírat řasy z rostlinek a ze skla, ale když dám rybám jíst tak nic. Někdy připlavou k žrádlu, ale ani se ho nedotknou! Jinak
krmím mraženými koretrami a vločkovým. Díky moc za případné komentáře
12.06.07 19:19:17
PaDa® – přikrmování parmiček černopruhých
salát, okurka atp.
12.06.07 19:56:37
PaDa® – tablety
jasně, všechno tohoto typu zblajznou s chutí...
A musí to být nějaké specialní tablety, nebo jim stačí třeba tablety pro pancéřníčky(ty totiž mám)?
12.06.07 20:12:03
PaDa® ty jsou ok, v podstatě jakékoliv tabletky nebo granule nebo chipsy, nejlépe s přídavkem nějakých řas a tak
12.06.07 20:17:12
PaDa® – pozdě, ale přece
to udělaly ty chipsy
12.06.07 20:22:24
PaDa® – proč ne,
když budou se spirulinou
12.06.07 20:24:28
Onďa® – no jo no dobre
Tak to jo.
12.06.07 20:26:31
Onďa® – bitka o zradlo
Zrovna před chvílí jsem těm mým do akva hodil kus tý na dno a strhla se šílená bitka ve stylu ancistrus proti ostatním.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora