31 • 70 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Dekorace a dno » Pozadí » Jak "nalepit" pozadí na vnitřní stranu akva? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 175x
03.06.07 13:15:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekcher8kee (1053769680-7) – Jak "nalepit" pozadí na vnitřní stranu akva?
Ahojte tápí mě jedna věc mám akvo z 2.ruky a odlepila se mi zadní tapeta, jenže zadní strana je zatřená černou barvou. takže novou tapetu nemůžu nalepit zezadu. dá se použít pro vnitřní nalepení nějaký silikon? popř lepidlo na lepení akva?? díky moc za rady ;-)
03.06.07 13:17:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSprachys®
horejsek izolepou a dole zahrnout sterkem ;-) tlak vody pritiskne tapetu ke sklu ;-)
03.06.07 13:17:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác®
Dá ... (mimochodem, černé pozadí je stejně nejlepší :o) X-) ano
03.06.07 13:21:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwladys®
Taky bych nechal černé pozadí...mnohem lepší než ty kýčovité fototapety ;)..jinak s postupem souhlasím.
03.06.07 13:29:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekcher8kee (1053769680-7)
Fajn a když si tam chci dát tu tapetu:) tak kde bych sehnal lepidlo a kolik asi sotjí??
03.06.07 13:33:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekcher8kee (1053769680-7)
I když začínám přemejšlet že si tam tu černou nechám :-) díky za rady palec
03.06.07 19:02:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJura23®
Ahoj... Tapeta se lepí zevnitř pomocí silikonu.... Koupíš to v každym zverimexu.... Tuba stojí kolem 100Kč. ahoj
05.06.07 00:32:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekOndrej®
Ta cena 100kc je docela dost nadnesena http://shop.miga.cz/search.php?textco=lepidlo&hledkde=name&strana=1&sort=3a jinak jednobarevne pozdai se mi libi vic. Vsichni pisou do nadrzi 'pridal byc tapetu' - nevim jestli tapeta je lepsi pro rybicky, ale ja bych uz asi volil nejake polistirenove pozadi nebo bridlici.
05.06.07 00:45:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - isamik®
Akvarijni silikon lze koupit i baumax a dalsich, skoda ze vetsinou jen transparentni. Tuba stoji asi 150Kc.
05.06.07 08:17:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJura23®
No tak kolem 50Kč no.... :-P Jsem si nebyl uplně jistej, tak jsem rači napsal víc... ;-)
05.06.07 14:40:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRoman®
K tomu postupu.Můj osobní dojem z toho je asi takový.Pokud nebude tapeta nalepena po všech jejích krajích, tak se za ni dostane i malé množství vody.Tudíž na ni nemůže působit tlak, který by ji ke sklu přimáčkl ;-)
03.07.07 22:34:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekcher8kee (1053769680-7)
Jo tak už sem to zmáknul potlesk , lepidlo asi 89kč ale zyblo mi víc jak 3/4 tuby. a nechal sem to podle návodu 24h schnout. nejlepší je tu tapetu v akvu rozložit pořádně to objet lepidlem, a pak prstem roztírat, lepí to v pohodě i to pozadí se mi teďka líbí, lepčí než to moje černý sklo(byla zadělaný lepidlem od předchozího majitele, tak sem volil tapetku. ale byl tu jeden příspěvek o plastickém, a břidlicovém pozadí. má to někdo? jak se to vyrabí??? :-) dík hop
03.07.07 22:42:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi®
treba ja mam bridlicove. Ve zkratce - nalames bridlici velkym nozem a kladivem (treba) na tenke platy, ty lepis na zadni stenu silikonem. A hotovo. najdes kdyz budes hledat clanky s popisem i s fotkami.
Je mnoho dalsich moznosti plastickych pozadi, polystyrenove, z montazni peny, laminovane .... Take najdes clanky.
mysli na to, ze zabiraji mnoho mista uvnitr akva (neco jako to "bridlicove" relativne nejmene), tak se to hodi spis do vetsich akva, kde ti nejde o nejaky ten litr.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Dekorace a dno Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 20:31:43 • 1.211 s