33 • 84 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Hnojení » Nerostou mi rostliny! 

Aquato.cz

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 155x
02.06.07 12:39:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpavco® – Hnojeni rostlinek
Ahoya potrebuju poradit rostlinky mi v mem akvarku nechcou rust nektere trochu a jine zas porad zloutnou chtal bych vyskouset nejake hnojivo skousel jsem ty kulicky ktere se davaji ke korinkum nejak to nezabira tak se ptam jestli ty hnojiva ktere se lejou do vody neskodi rybkam??a jake hnojivo vybrat??
02.06.07 13:15:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác®
"jake hnojivo vybrat?"

Takové, které co nejlépe odpovídá množství živin v Tvém akvárku. Jinak se Ti může stát, že budeš do akvária přidávat látky, kterých je tam už beztak dost - a tím budeš (paradoxně) ještě zvyšovat deficit látek, kterých je nedostatek. (Určující je totiž látka, která je v nejmenším množství. I kdyby všeho ostatního bylo dost, pro rostlinu je to nevyužitelné).

Jinými slovy, pokud člověk nezná detailně chemické složení vody v akvárku (což asi nezná nikdo), je tu vždy riziko, že to pěkně pohnojí ... :o) Takže OPATRNĚ, OPATRNĚ, OPATRNĚ ...
02.06.07 13:32:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9)
"...a jake hnojivo vybrat??..."

Raději žádné. Těm pár rostlinám by mělo stačit, co vyprodukují rybky. Přihnojování dříve nebo později vyvolá bujení řas.
02.06.07 14:23:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmatlala®
a co světlo?? jaké zářivky kolik, a nakolik litrů to je též klíčové.
03.06.07 09:13:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpavco® – Osvetleni
mam tam dve zarivky ale kolik maj W to ti ted nereknu jak to zjistim tak ti raknu X-) X-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 20:39:35 • 1.897 s