32 • 81 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Živé krmení » krmení blechama. 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 244x

Žádná předchozí stránka [1] 2 3 Přejít na další

01.06.07 17:11:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAnonym (428573653253) – krmení blechama.
Byly jsme s kamoskou na blechách.nemohou ty blechy něco udělat rybám?myslím ty,co žijí ve vodě,ne ty co mají psy.děkujeme za odpověď.
01.06.07 17:22:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMalapa® – Můžou
Pěkně jim napcat bříška. :-D Ne, vážně, jediný problém co může nastat je, že si s živou potravou zaneseš do akvária nějakou nemoc, případně živočicha. Rozumným kompromisem je "blechy" zmrazit a krmit mraženým. Je to "skoro" jako krmit živým a minimalizuješ možnost zavlečení nemoci.
01.06.07 17:38:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka®
tak na tom miste,kde sme lovili lovil i znamy.tak sme se ho zeptali a rikal,ze za tech par let,co taam lovi si do akvarka nic nezanesl.tak uz me svym dali na zkousku.a cpou.pak cast zmrazim na horsi casy.at zbyde i na zimu
01.06.07 19:23:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekOndrej®
Co znamena krmit blechama - tim myslite nejake perloocky nebo takove ty skakave zviratka?
01.06.07 19:32:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMalapa®
Ano. Dafnie, cyklop... Prostě vodní blechy.
01.06.07 19:35:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka®
Malapa to pochopil:-D
01.06.07 20:42:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka®
jejda prominte,ted sem si vsimla,ze sem se neúrihlasila.ten anonym,co zalozil toto ntema sem byla ja.
01.06.07 22:53:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRybous®
a jako jak je mám nalovit? ahoj
01.06.07 23:02:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka®
najdete se nejakou cistou a neznecistenou vodu-ja na to narazila,kdyz sme byli skrouzkem venku a znamy to tam lovil,vezmete si treba jako ja dutou tycku,okolo 1,5-2 m dlouhou,sezenete si obyc akvaristickou sitku, vlepite nebo jako ja jenom vlozite napevno do tycky a jdete na to.lovite ve vode,nikoliv u dne.blechy jsou šedé v síťce, ale ve vodě jsou to bílo průhledné kulaté asi 1-2 mm velké potvůrky.anebo jiny nastavec.nekdo pouzije puncochu a da ji do zelezneho kruhu a na konci udela suk.a pak jde na lov.ja to udelala se sitkou a slo to taky.tak hodne zdaru na lovu.zitra dopoledne jdu asi zase.uz si aji mrazim.dala jsem trosku vody do vrsku od plastovych lahvi a pak dost blech.a do mrazaku.behem 2 hodin zemreli.a jsou zmrazeni.ale je mi jich lito.
01.06.07 23:04:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka®
a jeste dotaz:neni to nezakone?lovit v rekach zivocichy?ja osobne lovim na slepem toku reky moravy nebo ceho.tak ricka ma sirku asi 3 m.nejsem jedina,kdo tam lovi.
01.06.07 23:24:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSprachys®
taky se chystam na lov :-) pujdu na to s puncochou na obruci ;-) ale budu krmit jen mrazenym abych si nezanesl nejaky svinstvo ;-) uz mam pripraveny obal od toffifee :-) jako tvoritko na led palec
02.06.07 07:31:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka®
no to me nenapadlo dat top do bonboniery, taky to muzu skusit.me jako nejrychejsi spusob napadly vrsky.ovsem bude nejhorsi,aby mi je nasi nevyhodili i kdyz o tom vi.a jeste dotaz i kdyz hodne blbej:kdyz vyndam blechy,rozmrazim,hybat se nebudou,ze?:-( a nejlepsi je, ze mam v akvarku i poter plat, tak se taky krmi.
02.06.07 08:51:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDorianna®
Oldkiwi, neboj, hýbat se nebudou. Ještě to tak...!
03.06.07 18:23:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka®
to Kryplak:tak jak jste dopadl na blechách?
04.06.07 13:00:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSprachys®
jeste jsem nebyl... cekam jestli se neco obevi v sudu na zahrade ale porad nic... uz sem tam nahazel i rozkrajeny jabko a prd.. :-( asi skaknu nekdy nekam k rybniku...
04.06.07 21:18:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka®
tak to ja dopadla mnohem lip.parkrat sem hmatla sitkou a bylo toho moc
05.06.07 13:38:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDigger (963441419363) – Jablka nebrat
Pane Kryplak, pokud mohu poradit, tak prostě čekejte. V sudu na zahradě budete mít pravděpodobně (minimálně do začátku) komáří larvy. Stačí jim voda, žádné přísady. Jestli chcete chovat perloočky tak doporučuji donést si "násadu" z přírody a do sudu dát trochu hnoje kvůli živinám pro řasy - krmivo pro perloočky. Žádnou čerstvou organickou hmotu, pod vodou by mohla spíše hnít, takže sud bude páchnout jako žumpa a nic v něm nevydrží. Nebo to nebudete chtít dávat do akvária ;-)
16.06.07 21:15:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka®
ted mame jeste neco na zahrade v becce,kde je ta voda tak 1-2 mesice.ale neivm co to je.myslite,ze bych to mohla dat rybkam?vypada to jako blecha velikosti
16.06.07 23:11:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRoman® – digger
ty jablka se nechávají hnít místo těch hovínek ze slepic či holubů.je to budoucí potrava pro larvy.A pokud to někdo má u baráku v sudu, je to menší kentus. ;-)
17.06.07 18:16:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSprachys®
v sudu to je porad prazdny.. i kdyz sem tam nejakej pakomar.... kdezto v jedny kytce na zahrade, ktera je porad zalita tak v ty misce jich je hrozne moc... akorat ta voda je docela fuj takze je musim prebrat, vyndat spejli do cisty vody a jeste je radsi zamrazim.... ale je toho stracne moc... naberu 1 kelimek od jogurtu a je tam toho snad tisic! :-)
17.06.07 18:20:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka®
kryplak:to same mame my v bečce.vylovim,proplachnu vodovodni vodou,zmrazim a zkusim.jinak stale sou jeste ty blechy i v mrazaku i v tom potucku.
18.06.07 08:40:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekZephyr®
hmm to so věci......... krmit blechama ................ coze
já taky využívám přírodní zdroje když chytnu muchu tak ji šupnu do akva, ale nejčastěji tam hodím pěkného rousňáka tak 8/9 cm pěkňe tlustého :)
18.06.07 11:15:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBodík® – živé "blechy"
já bych se toho krmení živýma perloočkama tolik nebál, kdysi nás táta posílal na rybník pravidelně a za ty roky jsem dovlekl max. 1x nezmara...a ryby se po živých mohly utlouct...
19.06.07 09:38:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBizon® – blechy
souhlasím já už jezdím na dafnie 10 let,párkrát jsem přivezl nezmary ale jinak nic a když jsem krmil živým tak se to množilo jako blázen a já nevěděl co s potěrem.jestli máte strach kvůli infekci nebo tak něčemu stačí si donést vodovodní vodu s přídavkem preventinu blechy se vykoupou a je vše OK. :)
02.09.07 15:18:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka®
sezona blech v litovli skončila, u ostatních už taky.
ale i tak se zeptám, jak ste dopadli letos na lovu?(já mám zásoby na zimu v mražáku) :)

Žádná předchozí stránka [1] 2 3 Přejít na další

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Krmení Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 19:59:28 • 0.549 s