40 • 101 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Problémy s rostlinami » Proč mi nejdou amazonky? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 38x
31.05.07 20:19:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekOrion® – Proč mi nejdou amazonky?
Jediné amazonky z akvaria mi nechtej rust. Rostouj ji nove listy, ale nevyrostou do patricne velikosti. A ty stare listy jako by se rozpadali az nakonec zbyde zilnatina. Nevite cim to je?? :-(
31.05.07 20:38:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác®
Myslím, že problém bude v těch 18 wattech nad téměř dvěstělitrovým akvárkem ... Divím se, že tam vůbec něco roste. Echinodory jsou zcela logicky ve velmi špatné kondici a dorážejí je ti krunýřovci (kterým jak známo velice chutnají).
31.05.07 20:39:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav®
Při tvém osvětlení se divím že ti vůbec rostou? :-)
Podobná témata
"Vyčáplé" rostliny - proč?, Drápatečka umřela - nevím proč :sad: , Hygrophila Polysperma......proč žloutne???, Jávský mech... proč se mu nedaří???, Jebo(osvětlení)- vyzařuje světlo i v noci, proč?, Juwel akvária - proč nedávat podložku?, Nejdou a nejdou, Parmičky duhové honí všechny rybky v akvárku.Proč?, Proč 2 skaláry pronásleduji druhé 2 skaláry černé? , Proč je kryptokoryna červená?, Proč mi neroste zelená řasa v malawi?, proč mi odhnivaji rostliny, Proč mi ryby najednou umiraji, Proč nechcete MALAWI ?, proč rámeček pod akváriem???, proč se mi ryby drží u hladiny, Proč se nedaří????, Proč se samec ancistruse chová divně?, Proč se začli bát skaláry??, Proč sinice nejdříve porůstá růstové vrcholy?, proč to ten echidoronus dělá, Proč umřela Ampulárka?, Proč?, rodí se mi jen samice gupek,proč?

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.10.08 14:07:09 za 0.93 s