Peťane, už jsem to tady někde v sekci rybičky - množení a snad i v sekci rozmnožování popisoval ... takže: desetilitrová nádrž,
vodovodní voda s destilkou podle tvrdosti (já 3:1), opravdu přecpat jávským mechem, dole rošt a určitě nezapomeň na plovoucí rostlinky!!!
Vodu dobře provzdušňovat a večer dát párek - pokud máš více - zkus odpozorovat jak se "k sobě mají" a vyber ty zamilované

... až uvidíš, že se v novém prostředí nebojí plavat, tak zvýšit teplotu tak o dva až tři stupně. Mně se třely dvakrát a vždy to bylo
přes noc - ale nemusí to být pravidlem? Po vytření jsem odlovil rodiče, obarvil vodu preventinem (4-5 kapek do těch 10-ti litrů) a další den
už se to kulilo ... rozplavávají se 3-4 den - takže je dobré si nalíhnout artemie raději s předstihem - pro první krmení jich nemusí být
moc. Já to nestihl, tak jsem dal SAK55 a jeden den na tom přežily. Po 10-ti dnech už jsem krmil nasekanými nitěnkami. Rostou jak z vody

... jen si dej pozor na čistotu - snaž se co nejdříve vyměňovat část (třetinu až polovinu) vody ... jo, a ten jávský mech po
rozplavání vyměň za elodeu - až to uděláš, tak pochopíš proč to píšu

dnes je mám staré něco přes 6 týdnů a je jich
asi 300 (foto je asi 4-5 dnů po rozplavání)