Dobrý den, na rostlinách jsem si přinesla tohoto plže, který se mi teď přemnožil a nemohu se ho zbavit. Mohu poprosit o určení. 
Zdravím. Objevili se mi v akva noví šneci? Pozná prosím někdo co by to mohl být za druh? Není to náhodou pískořka? (rybicky.net/atlasostatnich/piskorka_vezovita) Museli zřejmě přijít s novými rostlinami z aqua-daho...Děkuji za tip.
Ahojte co je to za slimaka co si naziva s helenami? Nemoze to byt prefarbena clea helena? Lebo mal som ich vela a teraz mam vela tohoto
Ahoj, jdu si po dlouhé době pro radu. V akváriu se mi přemnožili šneci. Kdysi jsem si koupila helenu a tak jsem si myslela, že to budou surmovky a teď když jsem přemýšlela, že je nabídnu, jestli by někdo nechtěl, tak si říkám, jestli to nejsou spíš piskořky nebo něco podobného (zavlečeného v rostlinami), když nemají pruhy (až na tu jednu, což surmovka je snad určitě). Nerada bych nabízela jak trubka něco jiného než co to opravdu je 
Čauky, plovatky mají ulity ,,točené,, doprava, jako na fotkách a levatky deleva. Když nějakou v akvárku najdu, vždy ji rozmáčknu, ať si krevetky pochutnají. Zbavuji se jich už měsíce...

Zdravim, mam novo zalozene akvarko, ma nieco vyse mesiaca. Cca 10 dni dozadu som tam pridal 2 slimakov, 1x Ampularia hneda (obr.1 ), a 1x Neritina tigrovana(obr.2). Vsetko v pohode, no asi 7 dni dozadu sa mi tam zrazu objavil nejaky mini slimak, fakt malinky, mal asi 1mm (foto 3 a 4).
Zdravím, 

Dobrý den, mám otázku, ví nekdo identifikova tyhle plže?Dostali se ke mne na rostlinkách a zdá se mi že v atlasu nejsou. Také jsem zistil ze se rádi zeskupijí. vedel by mi dakto pomoct? Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 52527x