20 • 56 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Nákup ryb » Parmička černopruhá 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 129x
27.05.07 08:26:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekarcus® – Parmička černopruhá, jaká je??
Mám dotaz uvažuju o zakoupení páru parmičky černopruhý. Kupuju jí jako likvidátor řas. Jak se chová k ostatním rybám,a jestli v případě nedostatku řasy moc neoždibuje kytky. A myslíte že by mohla otravovat japonicu (krevetku)??? Nejde mi o popisy a info zde na netu, ale o vaše zkušenosti díky X-)
27.05.07 08:44:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAlena.sv®
Já mám parmičky dvě,a obě jsou klidné,ostaních rybek si nevšímají.S krevetkou nemám zkušenosti.Rostliny mi neničí. palec
27.05.07 09:49:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Voloďka®
Já jich mám hned pět. Měla jsem je nejdřív ve 180tce a bylo to super. Žádné řasy, prostě nic. Teď jsem je v pátek přestěhovala do 78litrovky a jsou taky v pohodě. Podle mého názoru by rostlinky neoždibovaly. Když se podíváš na tu jejich pusu, tak si myslím, že by jim to moc nešlo :-D Chovají se i tam kde nejsou řasy. Já mohu jen doporučovat. Jsou krásné, ostatním neznalcům rybek se moc líbí, jsou živé, tvoří hejno a když netvoří, tak rejděj po skle a kytkách-prostě dobrá řasová policie ahoj Jo a ostatních si nevšímají. Co se týče krevetek, tak tu bylo nedávno téma co si pořídit ke krevetkám. Zkus to najít, třeba se tam něco dozvíš. I já tam dala komentář a jaká rybka mě první napadla ke krevetkám? Parmičky černopruhé;-)
27.05.07 10:19:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekshedlo® – Likvidátoři řas
Já mám na řasy 4x: http://rybicky.net/atlasryb/krunyrovec_jednopruhy , jsou roztomilí, moc si je chválím ;-)
27.05.07 13:07:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekarcus®
Hm zatim jsem je na ctyřech místech nesehnal (PRAHA) vnucovali mi Parmicku Krásnoploutvou, že je to skoro to samý, ale trvám na černopruhý :-)
27.05.07 14:01:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMiky®
Krásnoploutvá je nesmysl jinak je maj v Mníšku u Liberce ale z Práglu je to trochu z ruky jeden kus za 45,-
27.05.07 16:13:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Voloďka®
Parmička černopruhá se prodává kolem 40Kč. Já ji teda za tolik sehnala... hmm
27.05.07 16:34:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav® – arcus
Dnes jsem na ně koukal na burze na Vinohradech. :-)
27.05.07 16:52:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektonik666 (428321701499)
Arcus: To může být pravda, já kupoval černopruhé v Petcentru a mají je tam pod označením krásnoploutvá. Chce je mít v oku z fotek, aby člověk poznal, o jakou rybu se ve skutečnosti jedná.
27.05.07 19:37:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekarcus®
No je fakt ze mě ta podobnost s krásnoploutvou zarazila, ale říkal jsem si že tam nějaký rozdíl určitě bude. A pak když sem je porovnával podle fotek tady na webu, jsou tam jasné odlišnosti,ale v tu chvíli mne málem přesvědčili, a byla to ta krásnoploutvá :-) jsem rád že jsem je nekoupil :)
27.05.07 21:37:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAnonym (418185206173)
Dneska jsem je koupil v Hornbachu na Černém mostě, jedna stojí 29 korun.
28.05.07 11:05:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekekvb®
Mam Parmicku cerhoprohu v akva spolu s krevetkami Caridina Japonica - no problem.
02.07.07 11:41:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekirča® – alias parmička černopruhá...
ahoj, v sobotu jsem si jí koupila v hornbachu v řepích, přijedu domu a ejhle, vyklubala se z ní parmička jednopruhá rozzureny
Poradil byste mi někdo, hestli se tahle potvůrka bude snášet s parmičkou červenoploutvou??? taky žere řasy a není možné si jí splést s někým jiným...
Moc díky ahoj

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 14:33:25 • 0.908 s