23 • 57 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Paví očka se zataženou ocasní ploutví 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci
16.05.07 17:49:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGolden_fish® – Paví očka se zataženou ocasní ploutví
ahoj,

poradíte někdo? Paví očka mají zataženou ocasní ploutev. Z obloučku se stala špička coze coze coze Nevím co jim je..jinak normálně plavou a žerou.

Díky díky díky
16.05.07 17:50:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekZávojgupi®
Tak nevim co ty ale mě když tohle udělaly během málo dnů mi chcíply... a to taky žraly...
16.05.07 17:52:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGolden_fish® – Závojgupy
tak to mám radost tedy hmm díky
16.05.07 17:59:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
To je bakteriální infekce a musí se to léčit!
16.05.07 18:25:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdalibor (213.***.201.135) – pavi ocka
nema to cenu lecit vsechny pomrou mne uz to tak udelali asi petkrat ale jedno na tom je dobry ty mali prezijou
17.05.07 11:52:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmartas®
meto ted taky delaly protoze meli krupicku ale jakmile se ztratila krupicka tak i ty ploutve byli v poho .pripominka ani jedno nechciplo ahoj
17.05.07 12:17:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwayn® – prevence
Důležitější než nějaká pochybná léčba je prevence - vytvořit rybám co nejlepší podmínky, pak nebudou ani nemocné.
17.05.07 16:47:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGolden_fish® – oka
Takže ..jednalo se asi o 2 měsíce staré kusy..zatím žijou všechny.......některé už mají ploutev roztaženou, tak to snad bude v pohodě :-)
17.05.07 17:04:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekneo®
u ryb větších 4 cm jsem to nezpozoroval, vymen vodu, vzdycky mi to zabalo ;-)
17.05.07 17:38:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGolden_fish® – neo
vodu sem vyměnila, všechno........aji sem dala takové to modré léčivo preventin kdyby něco
18.05.07 16:08:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGolden_fish®
tak ocásky se roztahují a ryby vypadají, že už sou zas OK hop hop hop
18.05.07 19:01:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekneo®
vyměnít 1/2 a je to doma! ;-) dělá mi to když jich tam chovám hodně mladých pohromadě třeba 100 v 10l hmm tam si je přikrmím artemkou a už dou do rozplavávačky palec
Podobná témata
???Mám více krmit těhotné gupky(paví očka)???, akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Bakteriální rozpad ploutví, Betta a její rust ploutví! jak dosáhnout jejich růstu?, Bojovnice x Paví očka, Boule za 1parem ploutvi u ancitruse, Co je s tím Pavím očkem?, co je špatně (paví oka), co se hodí za ryby k pavím očkům, čtverzubec-ztuhlá ocasní ploutev, dorůstání ploutví, Dospívání Pavích oček, dvě paví očka nežerou..., Gupka (paví oko) - rozmnožování, Hledá se likvidátor pavích oček...., chov pavích oček???, Chybí kus ocasní ploutve, jak vyléčit bojovnici s rozpadem ploutví(návod), Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček?, Jako by ochrnute pavi ocko, Je rozpad ploutví pro ryby nakažlivý?, Kalná očka a neustávající agrese, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, Kominík verzus paví očko, Léčba plísně ploutví, Léčba rozpadu ploutví savem, malinké pávie očká, mladá paví očka, Mrchy paví očka, Můj samec pavího oka má divný ocas, Může použití lečiva způsobit rozpad ploutví, Můžou se Paví Očka přemnožit, Natržená ocasní ploutev, Natržená ocasní ploutev, Něco mi okusuje samičky pavích oček, nemoc u pavích oček?, Nemoci (rozpadajici se ploutvicky), Nemocná paví očka, Nemocná paví oka, Nemocné paví oko?, Neonky a boulicky u psrnich ploutvicek, Neonky bez ploutví - kdo nebo co ?!?, Neonky červené ..ukousané ocasní plotve, odbarvené konečky ploutví, odchov pavích oček, Ohnuté paví očko, okousané ocásky pavích oček, otrhane ploutve u pavich ocek, Pancéřníčkovi chybí dvě ploutvičky

Zpět na obsah sekce Nemoci | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 06.09.08 08:51:02 za 2.437 s