24 • 56 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Živé krmení » jak krmit živým?? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 121x
16.05.07 11:10:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVitekm® – jak krmit živým??
Prosím o radu zkušenější kolegy. Jak krmit žížalama a červama? Stačí je jenom hodit do akvárka, nebo raději podržet v pinzetě a počkat na rybu. Mám čtverzubce, ale zatím jsem ho neviděl žrát. Pravda, šneci zmizeli, ale včera jsem zkusil červa a ráno pořád ležel na dně, kam jsem ho vhodil.
16.05.07 12:47:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRoman®
nejdříve by se měl naučit brát krmení od chovatele.tzn., že když jdeš krmit např.granulkama, tak musí být u skla a těšit se co do vody spadne.pokud se takto naučí, potom bych mu to dával pinzetou.časem se naučí zbírat volnou potravu padající ke dnu.Pokud se to nenaučí, je možnost že to nesebere ze dna a bude se zbytečně kazit voda. ;-)
16.05.07 23:18:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAmorFati®
Něco takového u rybiček nesnáším. Akvárko je simulací volné přírody, ne aby rybičky slídily, dokud jim do akvárka něco nespadne. I když, moje Živorodky se to naučily rychle, kdykoli někdo projde kolem akvárka, slintají u předního skla. Nicménš v žádném případě bych je v tom nepodporoval.
17.05.07 07:56:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekivan® – to Amorfati
Roman má pravdu,čtverzubci-to se nedá srovnat s živorodkama.A jestli má něco v akváriu hnít co ryby nenajdou,vyplatí se ryby trochu připravit.Je to,ne o přírodě a přirozeném chování,ale o dobrém fungování akvária.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Krmení Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 14:00:30 • 0.926 s