15 • 51 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Akvária a jejich podstavce » 112 Aquael pozadí 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 198x
10.10.06 23:30:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatunka® – 112 Aquael pozadí
Ahojte všichni, chci se zeptat jestli se někomu z vás podařilo oddělat z akvária Aquael set Pearl 80 (112l) oddělat umělohmotné 3D pozadí, ale vcelku, bez rozřezání. Vadí mi, že to odstává od stěny a občas tam zaplave a ztratí se nějaká rybka a taky to tam nejde odkalovat a krmivo tam pak hnije...Děkuju moc budu vděčná za všechny tipy a rady
11.10.06 06:11:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRay® – 112 Aquael pozadí
Mne sa to podarilo. Sice som si myslel, ze ho zlomim, ale nakoniec som ho dokazal tak ohnut, ze som ho pomedzi tie dve vystuhy dokazal vytiahnut.
11.10.06 09:17:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHavel-st (-12-11-10-9) – pozadí
Já taky tak, ještě před napuštěním akvárka. Dal jsem ho zezadu zvenčí a teď se mi blbě blýská při focení.
K vánocům asi ještě koupíme jiný filtr, aby se sousedi mohli vyspat a rostliny měly světlo.
Jinak v pohodě - set byl děsně lacinej - firma, kde prodává manželka, se ho nemohla zbavit. :-)
11.10.06 12:05:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatunka® – set
Díky moc za rady. Mně se to až tak laciný nezdálo dala jsem za něj v Bauhausu 4000,-. A filtr máš hlasitej? Já tam mám všechno úplně tichý, jediný co mi vadí je zurčení vody jak vytýká z filtru, a když vodu přidám tak vytéká přepadem a zase to bublá. Dělá vám to taky?
11.10.06 15:25:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHavel-st (-12-11-10-9) – hluk filtru
Nás to přišlo asi na 2500 Kč s dopravou.
No, čerpadlo ani tak nehlučí, ale rozvibruje kryt s jeho víčky - asi záleží. jak se to zakrytování povede (sedne).
Víc mi štve, že filtr stíní zadní třetinu dna, nemluvě o tom, když se kryt přizvedne, to stíní docela dost a jeden skoro neví kde chtěl něco dělat na dně.
11.10.06 15:50:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHavel-st (-12-11-10-9) – přepad vody
Mám hladinu tak, aby se dotýkala těch dvou "šprajclíků" a obden tam necelý litr doliju. Průtok jsem nastavil, aby se voda držela na prvním kontejnerku s naplní, ale nepřetékala, takhle to nijak nešplouchá.
11.10.06 18:35:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpetrys (-12-11-10-9) – pozadí
s tím bzučením jsem to vyřešila tak, že sem pod držák filtru nacpala molitan. hadřík(proužek)na nádobí a kryt jsem na několika místech podložila taky těma ústřižkama a je to OK, skoro není slyšet
12.10.06 09:20:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRay® – Filter
Ja som ten original filter vyhodil a kupil ex. EHEIM a som spokojny
07.12.06 13:13:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksaint21® – Filtr
S filtrem mam stejny problem celkem dost vibruje a prenasi se to na akvarium. uz jsem zkousel snad vsechno a nepomaha to.
07.12.06 13:19:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatunka® – saint
Mně to teda ze začátku nedělalo vůbec...asi po dvou měsících to začalo lehounce bzuče, takže jsem se zařídila podle výše zmíněných rad...molitan pod filtr na ty dvě příčky a molitan pod celkový kryt akvárka a je po bzučení ;-)
07.12.06 13:43:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksaint21® – ..
To jsem uz taky zkousel a nepomohlo to furt to rachoti. zkusim to jit reklamovat,ale moc sanci tomu nedavam. spim trim metry od akvaria a neni to moc prijemny

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 14:09:11 • 1.012 s