37 • 86 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Vyboulené oko skaláry 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 159x
15.05.07 19:01:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekChocenak® – Vyboulené oko skaláry
Fotka k příspěvku Nevíte někdo, co se to té mojí holce stalo? Mám ji asi 4 měsíce a teď tohle sad

15.05.07 19:02:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekChocenak®
Fotka k příspěvku a ještě tohle... Nemám ji kam přelovit, chjo chjo chjo sad

15.05.07 19:44:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGerrik®
Já jsem měl něco podobného s pavím okem, po výměně části vody OK
15.05.07 21:35:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekChocenak®
díky... zkusím hmm
16.05.07 09:03:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEff®
Teda ta má kukadla jak zrcadla... už jsem viděl skaláru blinkat ale toto... asi to má z toho jak tě furt šmíruje krz sklo, mrcha zvědavá....
16.05.07 11:07:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVitekm® – očka
Taky jsem se s tím u ž setkal. Prý se to stává po změně kvality vody. Když se mi zaali množit šneci, tak mi kleslo PH a jedna mečovka to taky nějak nerozkoukala. Po návratu hodnot vody do normálu by to mělo prý postupně zmizet. Já to nezkoušel, protože moje mečovka opravdu asi nebyla ve formě, takže šla pryč. Změny vody se nedočkala.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 20:17:33 • 5.12 s