[1] 2 
Ahojky, můžu na pěstování rostlinek použít akvárium po křečkovi - kdybych ho umyla savem?
když t nebude klec

hlavne si zkontroluj jestli netece, nam ho krecci v rozich prokousali (vytahali silikon)
dobře a díky
neonko:a co ta tvoje neonka?jak se jí daří?promiň, já vím, že to sem nepatří.
Jo už je to v pořádku, asi si potřebovala zvyknout. A navíc se chystám přikoupit jěště dvě ať je jich 8.
tak to je dobře-čím víc,tím líp.ale musí být na to akva.což ty asi máš...
12.05.07 15:14:21
PT® pozor pokud to akvarko po kreckovi neni vetsi a ma jen tenke sklo - teraria nemusi drzet tihu vody.
PT: to je dobra pripominka
No to akva má rozměry 37x30x27 a tloušťka skla je 4 mm....to je asi blbé, co??
jj dám ho přes noc do vany, nebo radši přes den

.Tak to jsem ráda, protože naši by mi další nedovolili tak snad vydrží
Tak kam to mám asi dát??? Já nemám možnost nechat to na dvorku, nebo někde venku...
do vany jo ale na podložku aby to bylo rovné jinak to spodní sklo upadne
třeba na plastovou židli
Neupadne ale muze prasknout
na plastovku bych to nestavel vubec
Sloz do vany pod to akva rovnomerne treba rucnik

Dobře něco už vykutím - díky všem za rady a ještě jedna otázka. Jak silnou mám dát zářivku?
21.05.07 16:38:48
Norton® – žářivka
Neonko, což takto osvětlení řešit jako na "Tvém prvním akva"? Tedy 2x 8W? Nebo ještě lépe 3x 8W T5.
Dvě 15W by byly vhodnější, ale s paticemi jsou o pár mm delší, než 50cm... 14W T8 z vlastní zkušenosti nedoporučuji, snad se ani nedají
sehnat jiné, než drahé "xxxGlo od Hágenů"...
Ještě ke zkoušce těsnosti ve vaně, těch ručníků tam nastel raději "moooc", ať akvárko sedí pěkně na ploše a pokud možno
rovně.
Akvárium nedávej na dno když je položíš do ručníků nepoznáš kde teče. Dej přes vanu dvě 10 cm prkýnka a na to akvárium postav. naplň
ho co nejvíc a udělej si fixsou rysku. Nech to přes noc a uvidíš. Jestli poteče poznáš stejně hned.
Ještě pár otázek: Musím mít u toho rostliného akvárka i filtr? A co hnojení? V "mém prvním akva" hnojivo nedávám - mám na to
rybky, ale u tohodle?
Už jsem zase o něco chytřejší
[1] 2 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Ostatní • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora