33 • 84 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Akvária a jejich podstavce » Vlepení tapety do akvária 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 241x
11.05.07 20:15:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVitman (41346525451) – Vlepení tapety do akvária
Nevydařilo se mi pozadí z polystyrénu,takže jsem se rozhodl zatím ho nahradit tapetou. Jelikož je ale v rohu akvária vlepený přepad do filtru pod akva, který bude při nalepení tapety zvenku vidět, chtěl bych ji vlepit dovnitř. Použiju na to silikon na lepení akvárií, v tom by neměl být problém. Vydrží ovšem tapeta čištění od řas a neustálé "ojíždění" od ancistrusů? Zkusil to už někdo?
11.05.07 20:50:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
Ty tapety jsou určeny k použití vně akvária.
11.05.07 20:51:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmatlala®
ale některý(větčinou) jsou takový povoskovaný nebo spíš zalitý v plastu tak ty se daj je to papír v obalu ;-)
11.05.07 20:53:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
Ty tapety jsou celý plastový, akorát nevím, jestli je ten tisk krytý ještě nějakou průhlednou fólií.
11.05.07 20:55:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmatlala®
jj je kámoš to má v akva ale nepřilepil silikonem ale jedlým olejem a ten pak vytlačil
11.05.07 20:56:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhipík®
jo já jsem to skusil a normálně to drží
11.05.07 20:57:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9) – To Matlala
Kámoš dal do akva jedlý olej?
11.05.07 21:02:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmatlala®
jj ale jakejsi přírodní a zbytek vytlačil aby ne vnikal do vody
11.05.07 21:10:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpansuu®
Petře a určitě ji lepil dovnitř akvaria a ne zvenku ;-)
11.05.07 23:12:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDavidCZ®
No to je zajimavý tema, avsak doporucil bych vsem vynechap potravinarsky olej, po roce dvou dojde k reakcim mastných kyselin a olej prostě žlukne a to je straslivej puch. Nebo alespon pro me. Jediny olej který se nemení je olej mineralni na mazaní šroubků a ten nema v akvarku co delat. Ja si myslim že by bylo dobrý ho podmazat vodou, podmazavají se tak vsechny velkoplosne samolepky,a vystěrkovat vodu ven aby to uplne přilnulo. a po okrajích a u dna primaznout silikonovým tmelem. Na Horním okraji bych to asi podmazal taky silikonem. Tlak vody by pak mel Tapetu drzet u skla.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 20:02:28 • 1.141 s