30 • 63 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Hromadny uhyn pomozte!!! 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 145x
11.05.07 14:05:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPrdka27® – Hromadny uhyn pomozte!!!
Caute,rano jdu rozsvitit akvarko a co nevidim muj ancistrus je jakoby cely stuhly vsechny ploutve natazeny a lezi je mrtvy coze sad Vezmu sitku vyndam z akvarka prohlednu ho zadne priznaky nemel jen nafoukle brich asi se prezral.Tak ho jdu vyhodit.A jdu znova k akvarku a dalsi dva ancistrusi jsou jako ten prvni sad sad sad Muzete mi pomoct co se mohlo stat?????
11.05.07 14:17:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - zikyc®
otrava dusíkatými látkami. :-(
11.05.07 14:21:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksharon®
chtělo by to více informací
11.05.07 14:23:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPrdka27®
Na krmeni vypinam filtr muze to byt tim??
11.05.07 14:38:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPaDa®
pokud nekrmíš celou noc, krátké vypnutí v řádu minut nevadí...
15.05.07 15:57:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekStefan (43385143175) – vymirani
V pátek jsem si koupil do 30 litrového akvaria nové rybičky.Dal jsem jim nový písek,topítko,filtr i umělé rostlinky.A v pondělí mi skoro všechny vymřeli.Nevíte někdo čím by to mohlo být?krmím je vločkami pro akvarijní rybky,co mi dal prodavač.Měl jsem tam 3 živorodky (tuším,že duhové),2 Dania pruhovaná,1 ancistruse.Prosím poraďte.Déky!
15.05.07 16:15:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
http://www.akvarijni.cz/zacatky.htm

Bylo by vhodné si něco přečíst. Přijdeš potom jednoduše na to, v čem byl problém...

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 14:48:12 • 0.985 s