34 • 92 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Ostatní » bublinky ve štěrku 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 99x
09.05.07 12:27:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEndli® – bublinky ve štěrku
Dobrý den,nevíte proč se tvoří ve štěrku bublinky a jestli je to dobré nebo špatné?Dík. :-)
09.05.07 12:44:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhelium (62.***.146.130)
já mám bublinky ve štěrkopísku taky, ale neřešim. Podle mě je to normální. Imho je štěrk/písek celkem dobrý místo k růstu řas bakterií a jinejch divnověcí a těžko tomu zabráníš. A tyhle breberky taky dejchaj, ať už sou zelený a plivou O2, nebo nějaký bakterie a vypouští CO2. Takže to beru jako normální část akvárka. že mi dno semtam upustí nějakou tu bublinku mě ani v nejmenším netrápí :-).
09.05.07 13:03:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEff®
Tak asi častějc odkaluj, změř si sajrajty jako je NO2 , anebo se začni řídit touto úžasnou radou : http://rybicky.net/clanek.php?c=103 smich
09.05.07 13:17:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (.***..)
Obsah toho vašeho odkazu je docela síla - "...musíš jemně prsty prokypřit dno..." hmm
Když už k něčemu takovému dojde, je vhodnější - jak píšete - dno pořádně odkalit.
Ty bublinky jsou běžně N2 - produkt denitrifikace. :-)
09.05.07 15:00:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEndli®
Aha tak to jo.Odkaloval jsem minulý čtvrtek,tak jednou týdně by to snad mělo stačit. :-)
Podobná témata
Ancistrus- Hon na bublinky?, bublinky, Bublinky, bublinky na hladině, Bublinky na hladině, Bublinky na hladině vody, bublinky na korenu, bublinky na kořenu, spěchá!, bublinky na listech, Bublinky v akva, Bublinky z listů, Čistota nového štěrku do akvárka., dno bez šterku - pouze placaté kameny, echinodor a bublinky?, jaká vrstva štěrku, Kolik cm štěrku do 500 lit. akvária?, Kolik štěrku, kolik štěrku, Kolik štěrku???, malinké bublinky ve vodě, miluju bublinky :D, nevim si rady (kolik štěrku), Praní štěrku, Rostliny ve šterku

Zpět na obsah sekce Ostatní | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 16.10.08 22:22:35 • 3.2 s