31 • 78 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » Jaké druhy ryb mám koupit pro Tanganiku, 110L akva 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 242x
06.05.07 15:58:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksmallmartine® – Jaké druhy ryb mám koupit pro Tanganiku, 110L akva
Fotka k příspěvku Ahojky všem zkušeným bioťopákům Malawi a Tanganika. Po diskuzi s Wladysem jsem se rozhodla založit tu nové téma a poradit se s vámi, jaké ryby si mám koupit. Chtěla jsem toto: 4x Julidochromis dickfeldi, 4x (2 páry) Neolamprologus brevis a 4x Neolamprologus leleupi. Ale prý to není dobré a mám se ještě poradit. Bylo mi porazeno 4x Julidochromis dickfeldi a 4x (2 páry) Neolamprologus brevis nebo 4x (2 páry) Neolamprologus brevis a 4x Neolamprologus leleupi. A nakonec jsem našla ještě tyhle 2 druhy ryb, které by se mi líbily: Cyprichromis leptosoma a Paracyprichromis nigripinnis. Poradíte mi nejvhodnější počet a druhy? Moje akva je tady: http://rybicky.net/nadrz.php?c=1598 děkuju

06.05.07 17:56:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJammes®
Do 110 l bych posledně jmenované ryby (Cypr. leptosoma a Parac. nigripinnis) nedával, potřebují více prostoru pro plavání. Ostatní ryby bych tam dal tak dva druhy po 4 kusech.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 19:37:08 • 5.993 s