35 • 86 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Řasy » Černá celoplošná hladká slizká řasa 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 237x
04.05.07 11:28:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMartin (1048249677385) – Černá celoplošná hladká slizká řasa
Nevím co s ní, vše uvnitř včetně kamenů i štěrku je jakoby nalakované na černo :-( Z listů se sice loupe snadno v celých kusech, ale neznám důvod proč se z ničeho nic objevila... Poradí někdo...??? Díky Martin
04.05.07 14:09:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9) – Černá řasa
Nejspíš sinice. A objevila se proto, že má u vás vhodné podmínky k životu. :-)
05.05.07 00:18:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjardik.cardik®
na 100%pridej rostlinky zkus zregulovat proudeni vody na slabsi vykon a pak i ancitruse nebo jinou rasojetku ale pokud mas malo rostlin tak ma rasa strasne moc zivin snad jsem pomohl ahoj
09.05.07 09:00:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMartinB (1048249677385)
To jsem já Martin, nyní již registrovaný :-). Je pravda, že rostlin jsem tam moc neměl na cca 80litrů tak 5 až 6 ks + 2 plasty a živé spíše menší přízemní... A světla asi bylo taky moc: mám zářivku 18W + 3 x 25W žárovky a doba byla dost dlouhá ráno 4hod a odpo tak 7hod... Už jsem to omezil, rostliny vyměním za větší(stejně jsem ty porostlé raději vyhodil...). No a pak mám ještě klasickej molitanovej filtr cca 25cm, se kterým doposud ale nebyl nejmenší problém a voda byla jako křišťál (už molitan používáme u nás doma asi 25 let, a nikdy žádný nemoci apod...). Je tedy na čase ho upgradovat za něco modernějšího...? Co ještě můžu tedy udělat, krom výše uvedeného..???? Díkes

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Řasy Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 19:53:35 • 2.283 s