31 • 83 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Živé krmení » Kde shant buchanky na krmení 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 235x
26.04.07 21:15:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMacGyver99® – Kde shant buchanky na krmení
Zdravím. Mám doma malý potěr cichlidek ramirézových a zatímco tráví žloutkový vak, tak přemýšlím čím je krmit. Mám sice prachové krmivo pro potěr, ale mám trošku obavu, že nebude stačit. Proto jsem přemýšlel o buchankách. Máte s tím někdo zkušenosti. Kde je sehnat a jestli nehrozí nebezpečí nákazy. Díky za radu.
26.04.07 21:21:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPage®
Strejda když odchovával Čichavce perleťové tak je krmil žábronožkou solnou. Udělal roztok nasypal vajíčka a pak je postupně lil do akva s rybíma mimi... Jsou asi drahé ale porostou po tom rychle :)
26.04.07 21:26:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMacGyver99®
Já vím, žábrnožka je asi nejlevnější, ale je docela drahaá :-(
26.04.07 21:29:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPage®
Mno něco za něco:)... Tak 50 ml stojí 140,- .... Myslím že to určitě bude na ty tvý prcky než povyrostou stačit. Strejda taky měl takovou malinkou lahvičku a odchoval asi 3 výtery... Asi bych to koupil hele... Pak až povyrostou tak už můžeš vločky nadrcený... Nevím nemám s odchovem žádný zkušenosti ale řešil bych to takhle...
26.04.07 21:59:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav®
Potom ti nezbude než si pořídit síťku na plankton a třídící sítka a jít na lov. :-)
26.04.07 22:06:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkosiska® – Lov
Dědeček mi povídal, jak za jeho mladých akvaristických let žádné akvaristiky nebyly a jak si všechno vyráběl ručně a všechnu potravu pro ryby sám lovil. No, já si to nedokážu představit, jsem ráda, že se dá v akvaristice koupit aspoň něco mraženého. Což mě přivádí na otázku, když se tady v diskuzích bavíte o živé potravě, patří do ní i ta mražená? Já vím, že mražené není živé, ale bylo to živé...někdy....dávno.
26.04.07 22:27:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjurek® – Kosiska
Živá potrava je živá,mražená je mražená :-D
26.04.07 22:34:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkosiska® – Potrava
A co se dá koupit živého, aniž bych se musela bát, že si zavleču do akvárka nějakou nemoc, že mi bude po bytě skákat nějaká havěť, popřípadě se mi vylíhnou komáři?
26.04.07 22:49:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác® – Kosiska
nic ;-)
26.04.07 22:54:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjurek® – Kosiska
Mě v pěstírně taky už tři dny lítaj komáři,co nadělám tone
27.04.07 14:20:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektonik666 (428321701499)
Já zase zjistil, že mám v akvárku nezmary. A zatím je mi to jedno. Taky nejspíš ze živého krmiva - nitěnek.
27.04.07 15:33:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkosiska® – Havěť
Jenže já doma žádnou pěstírnu nemám, bydlím v paneláku a akvárko je v obýváku. Takže rybičky mají smůlu a v životě asi nic jiného než granule, vločky a mražené potvory neochutnají. Už mušky z kytek me štvou, když se mi ve špajzu usídlila myš, byla jsem z toho na prášky...další havěť bych už nemusela přežít :-D
27.04.07 16:50:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLenka (413517710251)
Pokud potěr nutně nemusí mít živé krmivo (jakože opravdu nemusí), skoč si do nějaké akvaristiky pro buchanky mražené. Poslouží úplně stejně a navíc se mrazem zničí to, co by v akva mohlo dělat binec.
27.04.07 18:11:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav®
Nemáš sice až tak s tím zmražením pravdu, ale je to velice dobré krmení. Já skoro nic jiného nepoužívám. :-)
27.04.07 18:12:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
Je na tom zmraženém krmení nějak poznat, jestli nebylo už rozmrzlé?
28.04.07 07:33:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekFennanek (-12-11-10-9)
Štěpáne poznáš to na nanuku jestli už byl rozmrzlý? tak stejné to asi bude s tím krmivem
28.04.07 08:17:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
Poznám, je hnusný! :)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Krmení Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 20:13:58 • 2.964 s