26.04.07 21:15:52
MacGyver99® – Kde shant buchanky na krmení
Zdravím. Mám doma malý potěr cichlidek ramirézových a zatímco tráví žloutkový vak, tak přemýšlím čím je krmit. Mám sice prachové
krmivo pro potěr, ale mám trošku obavu, že nebude stačit. Proto jsem přemýšlel o buchankách. Máte s tím někdo zkušenosti. Kde je sehnat a
jestli nehrozí nebezpečí nákazy. Díky za radu.
Já vím, žábrnožka je asi nejlevnější, ale je docela drahaá
26.04.07 21:29:48
Page® Mno něco za něco

... Tak 50 ml stojí 140,- .... Myslím že to určitě bude na ty tvý prcky než povyrostou stačit. Strejda taky měl takovou
malinkou lahvičku a odchoval asi 3 výtery... Asi bych to koupil hele... Pak až povyrostou tak už můžeš vločky nadrcený... Nevím nemám s
odchovem žádný zkušenosti ale řešil bych to takhle...
Potom ti nezbude než si pořídit síťku na plankton a třídící sítka a jít na lov.
Dědeček mi povídal, jak za jeho mladých akvaristických let žádné akvaristiky nebyly a jak si všechno vyráběl ručně a všechnu potravu pro
ryby sám lovil. No, já si to nedokážu představit, jsem ráda, že se dá v akvaristice koupit aspoň něco mraženého. Což mě přivádí na
otázku, když se tady v diskuzích bavíte o živé potravě, patří do ní i ta mražená? Já vím, že mražené není živé, ale bylo to
živé...někdy....dávno.
26.04.07 22:27:55
jurek® – Kosiska
Živá potrava je živá,mražená je mražená
26.04.07 22:34:47
kosiska® – Potrava
A co se dá koupit živého, aniž bych se musela bát, že si zavleču do akvárka nějakou nemoc, že mi bude po bytě skákat nějaká havěť,
popřípadě se mi vylíhnou komáři?
26.04.07 22:49:30
Horác® – Kosiska
nic
26.04.07 22:54:59
jurek® – Kosiska
Mě v pěstírně taky už tři dny lítaj komáři,co nadělám
Já zase zjistil, že mám v akvárku nezmary. A zatím je mi to jedno. Taky nejspíš ze živého krmiva - nitěnek.
Jenže já doma žádnou pěstírnu nemám, bydlím v paneláku a akvárko je v obýváku. Takže rybičky mají smůlu a v životě asi nic jiného
než granule, vločky a mražené potvory neochutnají. Už mušky z kytek me štvou, když se mi ve špajzu usídlila myš, byla jsem z toho na
prášky...další havěť bych už nemusela přežít
Pokud potěr nutně nemusí mít živé krmivo (jakože opravdu nemusí), skoč si do nějaké akvaristiky pro buchanky mražené. Poslouží úplně
stejně a navíc se mrazem zničí to, co by v akva mohlo dělat binec.
Nemáš sice až tak s tím zmražením pravdu, ale je to velice dobré krmení. Já skoro nic jiného nepoužívám.
Je na tom zmraženém krmení nějak poznat, jestli nebylo už rozmrzlé?
Štěpáne poznáš to na nanuku jestli už byl rozmrzlý? tak stejné to asi bude s tím krmivem
Poznám, je hnusný!

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Krmení • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora