[1] 2 
Může se pár složený ze samečka pavího očka a samičky živorodky endlerovy (endlerka) rozmnožit?
07.04.07 20:36:14
yama® – rozmnozovani
Ano, zcela jiste.

Určitě...
a co by vziklo
Gupkoendlerka asi ne. A to, kolik porodí samička endlerek a kolik gupek, tak to taky nikdo neví....
Voloďka:Máš krásný fotečky.Mám v akva samičky endlerek a jednoho samečka endlerky a jednoho samečka pavího očka.Gupkáč už je
dospělý,endlerák je miminko.Tak jsem zvědav,jestli budou nějaký mladý....a jaký

.
Když se bude činit, tak budou, neboj... Já měla víc endlerek než gupek. Uvidíš jak na tom budeš ty

Jestli máš vyšší teplotu,
budou to spíše kluci, jestli nižší, tak holky. Prej to tak funguje a u mě to taky funguje
Měl jsem jednou pomíchané zlaté gupky s endlerkama a objevilo se pár samečků,kteří měli tvar endlerek,ale byli zlatí.Po těle jen několik
červených proužků.Ty jsem dál "pustil" na neoplodněné samice endlerek,abych zkusil vytvořit čisté zlaté endlerky,ale samci byli
neplodní.
09.04.07 19:53:49
kosiska® – endlerka
Asi budu za vola, ale mohl by mi prosim vas nekdo rict, co je to ta endlerka?
Nebudeš,nikdo není dokonalý....

.Živorodka endlerova viz.atlas ryb.
Dekuju. Nemuzu si pomoct, ale asi bych si myslela, ze to je normalni pavi ocko, kdybych to nekde videla...teda samicka urcite, samecek je jiny
mě to tedy přijde taky k nerozeznání-u samic, ty samci se trochu liší

jo a nevíte proč mi samec xify "ojíždí" ale
brutálním způsobem samce platy? můžou bejt ryby taky homosexuální??je mi z toho trošku zle když se na ně dívám..
odnést je můžeš

ale otázka zda si je vemou(vykoupi)jinak určitě je vemou pokud budou odrostlé trochu

No, já doufám, že si je vezmou

... Ale nemám zkušenost a nevím jestli je už mám odnést nebo ne. Tak přikládám fotku, jde to trochu
vidět jak jsou velké. Mno, jak říkám, jsou na světě měsíc, alevještěv bych jeden měsíc počkala než je odnesu....ale nevím

Ještě jedna...
tak ještě vydrž a oni si je vemou a určitě ti něco daji za ně
Ahojky
Cím endlerky krmíte?
[1] 2 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora