32 • 80 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » jávský mech na molitanu u filtru  

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 322x
06.04.07 21:48:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekj_j® – jávský mech na molitanu u filtru
Fotka k příspěvku Dnes jsem z estetických důvodů připevnil na molitan u filtru jávský mech. Myslíte, že je to životaschopné?
(přecijen ta nevzhledná kostka molitanu dost rušila...jávský mech je jen na jedné-čelní straně molitanu) díky

06.04.07 23:42:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwayn® – jo
Proč ne, v malé odchovně mi jávský mech postupně také zarůstal filtr. Dovede i tím molitanem prorůst. Horší je to pak při čištění, ale i to se dá zvládnout.
07.04.07 16:57:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektonik666 (428321701499)
Vzhledem k tomu, že mech vypadá nejlépe, když je nedotčený, tedy má strukturu, kterou tvoří svým růstem. Jakmile se jednou mechanicky pocuchá, není to ono. A molitam je třeba pravidelně máchat. A protože jedna a jedna jsou dvě, můžeš to vyzkoušet.
07.04.07 17:25:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmatlala®
v mém oblíbeném zveráku to maj takto ve 3 akva ale nemaj to schválně za čas se to rozrostlo a vypadá to dobře a máchaj to každej 3 den a nic se neděje vypadá ftúrt dobře-jenom musej bejt opatrní aby ho nepocuchali takže to jen dají pod tekoucí vodu(maj studnu takže není chlor)
09.04.07 10:52:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekyama® – vypada to dobre
Hmm, vypada to dobre, lepe nez ta kostka. Zajimalo by me ale, jestli filtr takhle obaleny nadale plni svoji funkci. Muze zde prosim jeste nekdo pridat svuj nazor? Kdyby to na funkci nic nezmenilo, asi bych do toho sla taky. Diky
09.04.07 11:03:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekj_j®
to yama-průtok filtru se o něco málo zmenší,ale za tři týdny,až budu filtr čistit,tak budu chytřejší a napíšu tady své zkušenosti. V akváriu mám jen raka a pár šneků,takže mě o něco menší průtok vody zkrze molitan vadit nebude.
09.04.07 13:15:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash®
tenhle dotaz uz tu nekde ve foru je ;-)
napr http://rybicky.net/forum/2435

a jeste nekde ale to sem nenasel :)
24.05.07 16:08:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekj_j® – filtr
Fotka k příspěvku dnes jsem trošku předělával filtr...prosím napište jak se Vám to líbí?
díky j_j ;-)

24.05.07 16:09:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekj_j®
Fotka k příspěvku další fotka-šedy molitan,riciie a mech

24.05.07 16:11:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekj_j®
Fotka k příspěvku a nakonec hlava filtru,na který jsem přilepil silikonem břidlici :-)

24.05.07 16:18:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov®
skoro jak na kolotočich:-) X-)
24.05.07 17:08:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekj_j®
to sem rád ano

ale myslim že to neni špatná alternativa-molitanovej filtr je účinnej a jedinym jeho negativem je,že svym vzhledem nezapadá do nádrže...tak sem se pokusil ho trochu vylepšit
24.05.07 18:56:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektonik666 (428321701499)
Nepřidával bych tam tu Riccii. Nechal bych jen tmavý mech.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 19:21:09 • 4.403 s