prosi nema někdon zkušenost stěmito rabami?
04.04.07 20:53:09
Kate® – ?
bratické?
jde o akva s podilam slane vody. a ne braticke ale brakicke...
04.04.07 21:01:31
Kate® Jo, mě zarazilo to t.

Je s tím prý strašně práce, nic víc nevím

Ale ty mořský rybky jsou fakt pěkný, třeba nemové....
kdepak to nejsou mořske ryby,jso to ryby žijici v usti do moře napřiklad STŘIKOUN nebo OKOATEC jižni ASIE
04.04.07 21:17:15
Kate® – sůl jako sůl
Achááá! Dík za osvětu.
NO JO A KDO UDĚLA PŘEDNAŠKU MĚ??? VIM O TO PRDLAČKU
brakicka voda je smes sladke a slane vody, takze je to vetsinou par kilometru rek od usti do more. Nevim presne, ktere ryby to jsou,ale veskere
zivorodky a hlavne halancici maji radi sul ve vode. Mam oba druhy a dari se jim v osolene vode bajecne, nenapadaji je zadne nemoci ani plisne.
Doporucuje se polevkova lzice na 30-50 litru. Bajecna vec
Máš li nejakou jasnou představu jaké prostředí by jsi chtěl napodobit, tak ti napíšu přibližnou hustotu vody.

z ryb napr.:Kaložrout skvrnitý,Okatec stříbřitý,Stříkoun lapavý,ruzne druhy hlavacek a hlavacu,vetsina druhu Tetraodonu(krom
napr.Carinotetraodona travancoricus),treba i nejake mureny napr.gymnothotrax tile,aj. ...vsechny druhy jsou dosti narocne na
prostor(krome napr.Hlavacky-Brachygobius nunus-chovam

)a na kvalitni filtraci
05.04.07 09:05:00
yama® – brakicke akvarium
Taky se mi libi brakicke ryby, treba okatec, nebo kdyz bych nemluvila o rybach, tak lezec. Ale nevim vubec jak se takove akvarko zaklada a udrzuje,
ale mozna to tady nekde ve foru bude.
05.04.07 10:59:52
Marfi® – to akvaprofesional
Mám taky živorodky,ale bojím se co by té soli řekly rostliny. jak to řešíš? a nebo spíš jak to zvládají kytky?
05.04.07 20:05:42
Kate® – :-/
Kaložrout

Maj je v zoo, tyhle ryby. Jsou hezký. Ale nejlepčí jsou ty mega neonky

Jo tam se rybky maj, v zoologických a v
botanických...ne jako některý závojnatky v 15l...
mam tam rohatec a je v pohode. Kdyz tam nebudes davat soli prilis, tak to preziji. Staci jim dat 1 polevkovou lzici soli na 100 litru a je to, jinak
se dava 1 lzice soli na 30-50 litru
no třeba živorodka velkoploutvá sou velmi pěkné a tak moc se nemnoží
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora