04.04.07 16:46:08
solem® – pomoc, potřebuju radu a trochu utěšit
Jsem úplný blbec, příliš jsem věřil docela drahému písku a nepropral jsem ho a teď voda v akvárku připomíná docela mlíko

, sedne to
samo, nebo to mám filtrovat třeba přes vatu nebo něco jinýho? Jestli tomu není pomoci tak mi to klidně řekněte půjdu se zastřelit
04.04.07 16:46:46
solem® – voda
samozřejmě bez ničeho živého
04.04.07 17:00:16
solem® – vata
jdu to zkusit filtrovat přes vatu
Pokud to akvárko nemá 1000 litrů, tak to předělej.
důvěřuj ale prověřuj..
jsem pro předělat..
04.04.07 17:22:10
solem® – předělat
předělat znamená dovést novou kojeneckou vodu, takže počkám jestli někdo nepřijde s nějakým nápadem a nic jiného mi nezbyde, jsem opravdu
idiot
zapomněla jsem na na tu útěchu, bu´d v klidu, každej se někdy spálí, někdo víc a někdo míň. hlavní je se poučit. A třeba fakt někdo
bude mít nápad jak se toho zbavit.. já netuším. co filtrace přes aktivní uhlí? nepomůže? Nevím jen zkouším..
04.04.07 17:48:30
solem® – uvidím
No filtruju to vším co se dá uvidím vo to udělá do rána, jinak to budu muset předělat
zdar,pisek je třeba vždy pořádně vyprat!!ono si to sedne,ale filtraci musiš na co nejmin nechat,ale i po usednuti,bude stačit trocha a
pořádně se to zvíří,takže nezbejvá nic jinýho než od znova vše.....
Jak dlouho už tam máš to mléko? Rozhodně bych neházel flinu do žita a čekal a filtroval, může to ustoupit po pár dnech.
tak držím palce

tam kde řijou ty naše okrasy teš nekdo pere pisek .......
17.08.08 20:42:13
Kikuš® – nemocné paví očko

prosím neporadíte mi někdo?co je to s tou rybkou je to paví očko a plave nějak divně teda skoro neplave jen břichem nebo bokem a má
proděravělé ploutve nevím co se stalo,ostatní jsou vpořádku.
17.08.08 20:44:26
Kikuš® – ještě jedna
na nemoci nejsem odborník, ale tohle mi připadá jako bakteriální rozpad ploutví - mrkni do sekce nemoci

každopádně je dobře, že je
odloven
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Voda, přípravky na úpravu a testy • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora