34 • 78 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » Co k bojovnici? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 116x
03.04.07 17:19:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAnonym® – Co k bojovnici?
Ahoj, zakládám 54l akvárko (moje 1.). Chtěl bych tam mít:
1× samec bojovnice pestré
2× krunýřovec
a chtěl bych k nim ještě tak 4-5 rybek jednoho druhu, nejlépe nějakého, co má šanci se tam rozmnožit (jestli vůbec nějaký druh, který by bojovnice nesežrala, je.)
Původně jsem tak chěl pancéřníčky, ale pak jsem si přečetl, že jem vadí ostré dno (sice to moje dno zas tak ostré není, ale přece jenom...).
Dík :-)
03.04.07 20:48:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDelfínek® – rybky
Ahoj,nevim jestli ti pomůže(rači se ještě někoho zeptetej) :-) tak u nich prý můžeš mít neonky černé,fantomy červené,parmičky krasoplutvé......to je všechno co vim spim :-D :-)
03.04.07 20:53:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNorton® – co k bojovnici?
Ještě mám vyzkoušené parmičky zlaté. Viz. má 45tka...
12.07.07 13:32:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDraceq (105382944335)
Já mám jednoho samce bojovnice, k němu dvě samičky, a po dne rejdí dva ancitrusi. Akvárium je ovšem pouze 20L. Myslím, že se bojovnice bez problémů snesou s čichavci (raději ale rodu Colisa, ti nejsou tak velcí), s ancitrusy, pancéřníčky a thajskými přísavkami si taky rozumí. Jinak dost informací k bojovnicím je na http://www.splendenspower.cz.
12.07.07 13:46:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAthaya (29866136529)
Asi by som pridala nejakeho cistica na dno, nachadza sa tam - potrava, riasy a tak.:-) k bojovnici by si si mohol zaobstarat samicky, alebo nejake male hejno rybiek. mne sa pacia npr. tetra cervenohlava, neonky palec
12.07.07 16:14:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNik®
Jestli jste si nevšimli, tak chce druh, který se tam rozmnoží:-)

A pročpak chceš Anonyme, aby se ti něco v tak malém akváriu množilo? Jinak sanci k přežití to má určitě větší, když bude hodně osázené rostlinami se spoustou úkrytů. Čím jemnolistější rostliny, tím větší šance. A když tomu bojovníkovi pořídíš samičku, tak se ti tam budou množit boovnice. To bude možná úplně nejlepší.
12.07.07 18:10:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEff®
A jestli jste si nevšimli, je to téma 3 měsíce staré a anonym má už v akvárku neonky palec Chce to sledovat i datumy příspěvků.
13.07.07 09:42:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNik®
Kua, podruhé:-D. Já se picnu. rozzureny
13.07.07 10:04:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMarkii®
stejne se mi nelibi ze tam chce mit jen samce, bude z nej mit tak maximalne leziciho samce se splihlyma ploutvema, ale dela to hodne lidi.nechapu
13.07.07 14:59:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDraceq (105382944335)
Markii - Zrcátko dělá divy palec Samci bojovnic se normálně chovají v malých samostatných akváriích, ale pokud možno tak, aby viděli na souseda - takže přiložit každý den tak na 15-20 minut ke sklu zrcátko je docela dobrý supl sousedů X-)
27.10.07 20:21:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjarin (3931014427)
coze coze coze tone

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 21:02:56 • 0.944 s