31 • 77 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Divné chování mečovky 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 168x
03.04.07 15:27:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGerrik® – Divné chování mečovky
Moje mečovka červená(samice)poslední dobou má změnu v chování, a to se projevuje tím, že pořád odpočívá, buď na dně nebo u hladiny na vyustění od filtru. Zjevné vady nemá, jen zahlý ocas při ležení na dně. Předtím byla hodně aktivní. Žádné úpravy jsem nedělal, zkusím vyměnít část vody. Ostatní rybky OK. Co s tím?
03.04.07 15:33:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekCaleb®
Nemůže být před porodem? ;-)
03.04.07 15:39:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektarkas (10537577781) – hrozné
moje mečovka okousává další ribi schvává se a pořad sebou mele jako kdybi měla umřít.....
03.04.07 15:45:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGerrik®
K tomu porodu, já nevím, ona vypadá jako před porodem pořád. Je taková velká. Ale vážně, na porod to nevypadá.
03.04.07 18:12:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwayn® – pro tarkas
Raději ji odlov, pokud ji už okousávají jiné ryby a nekontrolovaně sebou mele, tak naděje je mizivá. Navíc může nakazit ostatní ryby.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 20:22:12 • 2.126 s