37 • 87 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Bílá krupicová ryba 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 177x
02.04.07 20:41:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekFotr (398389-1091) – Bílá krupicová ryba
Zdar,dělali jsme nové akvárko ,protože v tom starým byla plíseň tak jsem vše důkladně vyčistil savem,štěrk na dno vyvařil.Asi před 14 dny v pátek jsem koupil asi 20 rybek.poslední pátek v Březnu tam byla 1 ryba.Vše(kromě filtru(toho nejdůležitějšího))jsem vyčistil vše.
strejda mi koupil nějakou modrou sr...u aby plíseň zmizela.! tone ŠKODA! rozzureny :-)
03.04.07 09:58:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMarfi®
Nepíšeš jak dlouho po tom předělání a znovuzaložení akvária jsi tam ryby vypustil. Pokud jsi kompletně předělal akvárium a vše vyvařil a předělal, měl jsi ho nechat alepsoň týden nebo 14 dnů běžet jen s vodou a rostlinami bez ryb. Asi by ses neměl divit, že ti najednou pomřelo tolik ryb, protože jsi udělal docela častou, ale velkou, chybu (taky jsem se jí dopustila). Pustil jsi velké množství nových ryb do nezaběhlé nádrže.
A navíc si myslím že když už jsi tak kompletně vyčistil celou nádrž, tak jsi měl vyprat i filtr a založit to akvárium prostě znovu celé, protože zárodky té plísně mohly být klidně v něm. Když už jsi dělal tak velký zásah do akva, měl jsi ho vzít tedy kompletně. ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 20:51:21 • 2.477 s