47 • 103 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Krmení granule 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 259x
09.12.06 16:58:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatunka® – Krmení granule
Může nějak uškodit býložravým rybám, když žerou granule, které obsahují živočišné látky (patentky, nitěnky)? Nejsou samozřejmě na toto krmení odkázané, dostávají svou rostlinnou stravu, ale všimla jsem si, že občas žerou i tyto granule a jsou pak takové zaražené....vypadají, že to hodně ztěžka tráví...(jedná se o SAE...)
09.12.06 17:33:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatkus® – tak
tak jim ty granulky nedávej, když nechtěj ;-)
09.12.06 17:34:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatunka® – katkus
Přečetla sis co jsem napsala? Granulema krmím ostatní všežravý ryby....
09.12.06 22:42:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatunka® – ...
nikdo nic? :-O
09.12.06 22:53:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav® – Krmení
Z granulema je občas problém ,chce to najít správnou velikost a značku . Mají se dopředu namočit. Já jsem skončíl u skretting prodáván je pan Sýkora (Fitosel) :-)
09.12.06 22:57:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatunka® – ...
Já jsem koupila Nutrofin...předem jim to namáčím a žerou to jak divý...je možný, že by jim nedělala dobře velikost? Ale to by to snad nesežraly, kdyby to na ně bylo moc velký, ne? Po rozmočení mají ty granulky tak 1-2 mm
A proč to žerou býložravý siamky, když to obsahuje živočišný látky? Neuškodí jim to?
09.12.06 23:01:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav® – Krmení
Je to dost tučné krmení tak jim toho nesmíš dávat moc, asi jsou potom přežraný. :-)
09.12.06 23:04:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatunka® – ...
dávám jim to jenom jednou za dva dny...je pravda, že poprvé jsem to možná s dávkou přehnala...nenapadlo mě, že to tak nabobtná...teď už jsem poučená a dávám jenom trošku.
Děkuju moc za radu Václave, jsem ráda, že jsem jim z dobrého úmyslu nakonec neublížila ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Krmení Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 20:43:36 • 0.971 s