Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » jak rozmnožít ancistrusi a čim je krmit abi se vitřeli
30.03.07 20:03:21
kajaa (105365194115) – jak rozmnožít ancistrusi a čim je krmit abi se vitřeli
poratemi jak rozmnožit ansistrusi
Nějaký nový jazyk?
Habla usted espaňol? Yo sí, pero un poco, poquito.
Ella acaso sí!!!
začíná mě jímat hrůza co se tady může člověk dočíst.. no asi vrátim školný učitelce ze základky.. začínam to brát jako ztracený
čas těch devět let než jsem se naučil číst a psát s doufam že bez takovýhle chyb..
señorita kaja acá noserá???
nemuselibis te kacet a poraditme
30.03.07 23:49:12
Vip® – ...
chce to mít dva ancíky

-- samičku a k ní samečka

.Případně samečka a k němu samičku

...........
31.03.07 08:59:41
Horác® – to kajaa
Mi natebe nekacime. Miseti snašíme řýct, abisyse naučil psád česki. Jináč Vip má prafdu - roschodně potžeboješ samyci a samce. A ňákou
ůskou trupku boco :o). Tak aď sedařý. P.S. Ašseti vitřou a mladýrosplavou, tak posor na roztlyny, bo tijesamec fžechni zežere. Bude mídhlat
velkej.
Skusim Ti trocha poradit ako sa mi podarilo už viackrát ancistrusy vytrieť. Tak začneme od začiatku. Nepoužívam žiadnu trubku ako úkryt, tá
je dobrá akurát tak pre lorikárie. Mne sa množili v kokosovom orechu. No má to háčik. Diera do kokosu musí byť taká malá aby samec ledva
prešiel dnu. Preto je lepšie tú dieru navrtať nejakým vrtákom, povedzme asi tak 16 mm prípadne trošku viac. A potom musíš ancistrusy dobre
krmiť. Ja používam granule SAK ENERGY, určite zoženieš, ale aj cyklop a moinu. Krmivo pre ancistrusy musí totiž obsahovať veľa bielkovín.
Aby som nezabudol. Dobre ich kŕm hlavne na večer, no daj bach aby ti granule moc neskalili vodu. Ináč sa budeš čudovať koľko toho dokážu
zožrať. A ešte niečo, optimálna teplota je 26 - 27 stupňov a voda musí mať aj uhličitanovú tvrdosť aspoň 4 stupne. K jednému samcovi daj
pokojne aj viac samíc, ktorá bude mať chuť sa vytrieť tak vlezie za ním do kokosa. Ak ti samec začne obývať kokos,máš napoly vyhraté. No
len napoly. Já sa práve trápim už skoro dva mesiace s albinotickou dlhoplutvou formou ancistrusa a stále nič, pričom klasické hnedé sa v
pohode množili. Snáď sa raz dočkám... Dúfam že som Ti trochu pomohol. Ináč s množením rýb je to tak, že čo u jedného chovateľa platí,
u druhého vôbec nemusí. Tak veľa zdaru!!!
ten otvor 16mm - to je docela málo. Neměl by být větší?
S tou veľkosťou otvoru je to tak. Najlepšie keď dáš do akvarka viacej kokosov s rôzne veľkými otvormi. V pohode aj 5 kusov a uvidíš že
samec si vyberie len jeden a to ten ktorý mu bude najlepšie vyhovovať. No pamätaj na to že otvor musí byť taký aby samec doňho prešiel len
tak tak. Teda veľmi tesne. Ak Ti do kokosu nechce ísť, otvor je zaručene pre neho veľký. Skús to v praxi a uvidíš. Akvaristika je hlavne o
pozorovaní a neboj sa experimentovať...
tak ja mam uplne opacny problem mam v akva krasny kmem, ve kterem je otvor ale vleze se tam jenom samec. samice se tam proste nedostane.asi si budu
muset koupit kokos.

taky se doporucuje davat jim spareny salat.(viz bilkoviny)
05.04.07 10:48:43
Marfi® – horác :palec:
jak jsi to dokázal?

teda nejaky odpovedi..to sou teda fakt prdli...

je tu nekomu min jak 14?? (jenom tak jao vedlejsi otazka..)....moje kamoska mi dala
ncistrusa....se me ptala jeslti se mi mnozej..jak by se imi asi mohli mnozit kdys mam 3 samecky...rekla bych ze i kdyby byli teplousovetak se
nerozmnozej!!
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora