25 • 59 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » pavi ocka 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci
18.03.07 13:20:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPavel (85.***.16.8) – pavi ocka
Dobry den poradite mi nekdo
mam 6 pavich ocek ve 3 litrovem akva jsou tam rostlinky a na dne par kamenu muzu je tam chovat neni to pro ne moc male ? muzou se mi v tak malem prostoru i rozmnozit ? odpovezte mi prosim :-)
18.03.07 13:32:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPrevry®
Na takto malé akvárko je to opravdu moc ryb.A nejedná se náhodou o nějakou skleněnou láhev na zavařování nebo něco podobného.Mám na mysli jestli to neni kulaté. Jestli můžeš, pořiď si větší. Od toho co máš nemůžeš čekat žádné zázraky spíš budeš sklamanej.
18.03.07 16:06:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPavel (85.***.16.8)
je to normalni akvarko jenomze moc male
18.03.07 16:15:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklukyn®
Dej sem fotku abych věděl jak to vypadá palec
18.03.07 18:35:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek®
tak co myslite?
18.03.07 18:41:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDussy (88.***.143.131)
Nechces jim koupit aspon 20l akva dyt to stojí 250kc a usetrí to trapeni tech ryb
19.03.07 17:01:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek®
nepripada mi ze by se meli spatne
19.03.07 19:59:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPoppy (213.***.215.114)
ony ty rybky ti to neřeknou... ;-) :)
Podobná témata
???Mám více krmit těhotné gupky(paví očka)???, akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Bojovnice x Paví očka, Co je s tím Pavím očkem?, co je špatně (paví oka), co se hodí za ryby k pavím očkům, Dospívání Pavích oček, dvě paví očka nežerou..., Gupka (paví oko) - rozmnožování, Hledá se likvidátor pavích oček...., chov pavích oček???, Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček?, Jako by ochrnute pavi ocko, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, Kominík verzus paví očko, malinké pávie očká, mladá paví očka, Mrchy paví očka, Můj samec pavího oka má divný ocas, Můžou se Paví Očka přemnožit, Něco mi okusuje samičky pavích oček, nemoc u pavích oček?, Nemocná paví očka, Nemocná paví oka, Nemocné paví oko?, odchov pavích oček, Ohnuté paví očko, okousané ocásky pavích oček, otrhane ploutve u pavich ocek, Parmičky a paví oka, pavi ocka, pavi ocka, Pavi ocka - hromadny uhyn mimin, pavi ocko, bud nemocne nebo ____, Paví očka, Paví očka, Paví očka, Paví očka, Paví očka , paví očka umřely na okousnutí ploutve, Paví očka - nekoord. plávání, šikmo, zrychlené dýchání, Pavi očka - porod, Paví očka a skaláry, Paví očka neustále tlamičkamy na hladině, Paví očka se slepenými ploutvemi, Paví očka se zataženou ocasní ploutví, Paví očka vs. Parmy, Paví očka z ničeho nic stojí stale u hladiny, paví očka- potěr

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 06.09.08 08:54:17 za 1.163 s