51 • 147 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Dekorace a dno » Dekorace » Lavove kameny a vliv na vodu 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 99x
14.02.07 19:36:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDandy® – Lavove kameny a vliv na vodu
Koukal jsem do fora a spise se resi jestli je to pekne atd. Ja jsem si take koupil a zjistil ze se to da skvele tvarovat a proste si s tim hrat a delat i jeskynkove utvary. Ale zajima me jestli maji nejaky vliv na vodu, abych si tam nedal nejakej velkej kus a voda nezmenila rapidne slozeni. Ma nekdo nejakej poznatek pro lajka ?
14.02.07 23:07:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav®
Negativní vliv na vodu to nemá. :-)
15.02.07 03:47:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPaul Ramon®
Díky za tuto otázku a odpověď - někdo mi onehdy k nádrži napsal, ať lávový kámen vyndám, že to tam "špatí". Teď už vím, že to byl pouze jeho subjektivní názor...
15.02.07 07:39:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
Negativní vliv na vodu nemá, ale na ryby by se taky asi nemělo zapomínat, že?
Láva je OSTRÁ.
15.02.07 07:41:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
Láva je vhodná jenom coby drcená do biofiltru.
15.02.07 11:07:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekj_j®
štěpán-aha... :-P a štepán je vhodnej do klece.
15.02.07 16:10:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPaul Ramon®
Nevím jak ty Štěpáne, ale já lávovej kámen ostrej nemám! Pokud se dobře vytvaruje, tak je to skvělá prolejzačka - panďáci to milujou.. :-) Nehledě na to, že podle mě to v akváriu vypadá dobře...
15.02.07 17:23:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDandy®
Fotka k příspěvku Presne. Taky me neprijde nijak vyrazne ostrej. A prace je s nim super (narozdil od korene), a ve vode vypada skvele. Treba koren me porad barvi i po vyvareni atd.. Tady jsem si pohral a rovnou i ktyku pridelal a pohoda.

Podobná témata
6 akvárek v jednom jak vyřešit vodu v něm, AQUAR-testy na vodu, Bílé kameny, břidlice a kameny do akva, dno bez šterku - pouze placaté kameny, jak kyselá je voda z vodovodu, jak míchat dešťovku a vodovodní vodu, Jak na vodu z vodovodu?, Jak necháváte vodu odstát? - nádoba, Jak upravit vodu v 10 l akva?, Jak zamezit prevodu videa do Flash?, Jaké akva rostliny, mohu přichytit na kořeny a větve a kameny?, Je možné si vzít nějaké rostliny,kameny apd. do akvária s potoka nebo rybníka, Kameny do akvária, kameny-obsahují Ca nebo ne?, Kde v Brne na kameny, kdy měnit vodu, Kdy otestovat vodu ??, Kontejnery na vodu...., koreny porad barví vodu..., kořen stále barví vodu, Lavove kameny, lávové kameny, lávové kameny, lávové kameny - Praha a okolí, Menit ci nemenit vodu?, Otázky k návodu na CO2., ovlivňování vody, přírodní lávové kameny, Silikon v rohu akvária propouští vodu, stačí jemnozrný písek adrobné kameny na dno akva?, Tak jsem testoval vodu, Vliv prostředí na pohlaví potěru, vliv teploty (kelvin) na růst rostlin, Vliv UV na cervenani a vybarveni zelenych rostlin, vliv UV zářiče na zdraví ryb, Vypili byste vodu ze svého akvaria?, vzduchovací kameny, Zajimave kameny do akva?

Zpět na obsah sekce Dekorace a dno | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.10.08 20:09:03 za 3.745 s