[1] 2 
13.02.07 20:38:35
R -
David12188® – nejlepsi prazske akvaristiky
Jake jsou Vase 3 nejlepsi akvaristiky v PRAZE,popr. akvaristiky,se kterymi mate spatne zkusenosti
13.02.07 20:46:39
tau® ADA -vysocany, MIGA - Malesice, Dobra akvaristika (myslim ze tak nejak se tojmenuje) - na štrosu
Na hroudě
JJ taky by me ty prazsky zajimali, jelikoz kdyz treba juknu na akvaristiky v melniku, tak to je radost, proste akvaristika. V praze me to prijde ze
jsem jeste nevidel dobrou. Asi nejvetsi vyber ma snad ta ve strasnicich, ale i to je zalostne malo. Pokud vezmu ruznorodost, tak snad nejlpe je na tom
tak zatracovany hornbach, boze takovej moloch a opravdu pro me nejvetsi vyber.
14.02.07 13:27:08
® – .
A taky nejvíce nemocí.
Malá, ale dobrá je akvaristika poblíž Strossmayráku v Kostelní ulici

v hornbachu bych ryby nekupoval. jednou sem tam koupil 2 skalary a do 2 dnu mi chciply. kdyz to v pet centeru na Černym mostě mam 4 skalary a mam je
do ted
Podle me je nej akvaristika v Praze Gutovka(Na Hroude)-prijemny prodavaci,docela dobry vyber ryb(ale bohuzel jenom ty beznejsi ryby,obcas neco
extra,ale to je hned pryc),kvetiny taky docela dobre,na dalsich mistech jsou pro me asi Miga-maji tam sice pekny "bordel" a maly vyber
kytek,ale vyber ryb docela dobry,jen obcas maji v akvarkach mrtvolky,pak mozna Hornbach na Cernem moste-vsichni na ne nadavaji,ale ja s nimi mam
docela dobre zkusenosti,nez si neco koupim tak to akvarium trochu obhlidnu a pak pouziju karantenu a zatim mi nic neumrelo,kvetiny docela dobre a
jeste jedna akvaristika,ktera se mi zda dobra(krome vybaveni akvarek) je na Sporilove u Alberta-docela dobry vyber ryb a docela velky vyber kvetin
David12188: hehe na sporilove chodim do posilky, a kolem alberta dost casto a vzivote jsem si tam akvaristiky nevsimnul

)) Hned zejtra to tam
prosmejdim, dik za tipek.
14.02.07 19:34:04
j_j® Dandy no vidiš a já na Spořilově bydlim...je to u vstupu do Alberta směrem dozadu k činžákům,uvidíš to podle toho,že tam maj vytahaný
psí žrádlo před vchodem...je to taková malá akvaristika...
Ty jo ja taky bydlim na sporilove
aha ja bydlim u gymnazia postupicka,kam taky chodim,gympl je vlastne nad penny marketem
Pokud hledáte v Praze nejlepší akvaristiky tak to jsou bezkonkurenčně obě nedělní burzy.
15.02.07 12:28:31
kk® – jj
to vaclav: jj, moje řeč..
souhlasim se strasnicema - na hroude...
s migou moc dobry zkusenosti nemam - spinavy akvarka s mrtvolkama a dost neochotna prodavacka...takze jsem tam byla jednou a naposled...mozna to byla
zrovna blba nahoda...
Ahoj,20let navštěvuji akvaristiky v celé republice,ale nej. je v Kutné Hoře za divadlem.Obrovský výběr a množství rybek.Vše super.
Bobo je to fajn vedet, ale na tematu jsou ty prazsky, takze nas moc nestvi

)) Protoze na mpe Prahy zadnou Kutnou horu nevidim, maximalne Kavci

)
Zkus tam zajet,budeš děkovat.To se nevidí často.Čau
15.02.07 20:34:23
Hajná® – nej akvaristika
Největší výběr ryb jsem zažila na pražské burze, jinak dobrý výběr a ochotní prodavači jsou v Pet Centrum u metra Chodov a Pet Centrum na
Černém mostě. Nejzajímavější akvaristika pro mne byla na Černém mostě v Bryksově ul. Jsou tam i mořská akvária, jsou moc krásná, plave
jim tam i Nemo. (za 800,-Kč kus)
15.02.07 20:42:09
kk® tak to teda za 800 korun je teda Nemo doooost drahej..
protože přibližná cena, toho jak ty říkáš "Nema" je kolem 380 korun. Pokud Vás zajímají
mořská akvária, tak se zajděte spíše podívat do čistě mořské akvaristiky v Uruquayjské ulici na Praze 2

.
Jedná se o novou, čistou a krásnou akvaristiku....
Tak jsem dnes navstivil asi jednu z nej akvaristik v CR(hlavne me neukamenujte,ze neni prazska).Ta akvaristika je v Hradci Kralove u OC Tesco,kterou
jsem navstivil zcela nahodou,kdyz sem jel z vystavy v kongres.centru Aldis a ta akvaristika se jmenuje se Super Zoo,asi kazdemu
prazakovi(akvarista,terarista)by se urcite libila v akvarich byli-L sumci,africti tlamovci,antenovci(Sorubin lima,Pseudoplatystoma fasciatum),mnoho
perovcu,rejnoci,duhovky,jeseteri aj. a v terariich me prekvapili-Ara Ararauna,Kakadu ruzovy,Burunduk a krasne opicky(zapomnel jsem jmeno)
A to Ti v té akvaristice nevadily ty nemocné ryby?Výběr mají velký,ale znám víc lepších akvaristik bez mrtvých ryb v nádržích!To je v
Praze tak špatná situace?
No ja sem docela dost maly vis,takze sem toho moc nevidel,na horni akvaria sem musel koukat z dalky,no a nasel sem tam asi jenom jednu mrtvolku a
myslim si,ze oproti mize je to bomba a v Praze je situace opravdu spatna
Vážení, kam jste dali "voči"? Na vaše doporučení jsem zašla do této akvaristiky, něco tak zanedbaného jsem už dlouho neviděla.
Já mám dobrou zkušenost s akvaristikou na Obchodním náměstí v Modřanech
26.06.07 10:47:14
irča® jojo, ta modřanská je moc fajn, asi si tam zajdu pro rybky.
Nedoporučuju akvaristiku na Hájích (kousek od metra), v pátek jsem si tam koupila dva čichavce a dneska ráno byli mrtví
niekedy bi som pouvažoval či ste nespravili chybu aj vy lebo každá akvaristika má umrtia rýb,treba dobre prehliadnut kupované ryby,pozorovat
ich správanie.Dobrá akvaristika je na Petřinách,maju i morské akváriá s dobrými cenami a hlavne Pražské burzi rybyčiek.
Dobra akvaristika je take v Nuselske 108,Praha
MIGA - kupoval jsem tam akvárko, ochotnej personál i šéf. Jenom malej výběr ryb. Vivarium v Mělníce je super, ale je to kousek za Prahou.
Dobře se mi nakupuje i v Hornbachu na Zličíně. Někdo sice namítně, že jsou tam nemoci. jenomže ty jsou všude. Hornbach má obrovskej
výběr. A i v mém oblíbeném Viváriu jsem už viděl nemocný rybky. Pokud se někdo rozhodnete zkusit Hornbach, pak doporučuju se hodně ptát.
Prodavači jsou zkušený, ale prodají Vám klidně cokoliv. Pokud upřesníte požadavek, nebo navážete rozhovor, pak se lze hodně dozvědět,
kdy jim vozej ryby, jak je mají v akvárku dlouho, co jim dobře žerou, atd. Já kupuju jenom ryby, který tam jsou minimálně 4 dny. Bohužel i
dobrá malaá akvaristika může mít nemocný rybky. takže hlavně s rozvahou a opatrně.
jo a teď jsem si vzpomněl, že jsem nedávno zahlídnul super akvaristiku na černém mostě. jedna je malá v sídlišti a majitel se specializuje
spíš na mořské ryby, ale měl jsem tam dobrej pocit ikdyž jsem nic nekoupil. No a pak mě hrozně pěkně překvapilo Pet centrum přímo v
zábavním centru pod kinem. Hodně velká prodejna. Velkej výběr ryb i plazů a všechny vypadali OK. Taky to byla jedna z mála prodejen, kde jsem
viděl i vlastní karanténu, nenabízeli nové ryby hned k prodeji.
26.06.07 16:58:01
Marfi® – akvaristika
Mám asi tři kam chodím docela pravidelně - jedna je na Hroudě, ale mám trochu problém s prodavači - přijde mi že tam jsou jen holky, nebo
kluci na brigádě a příliš je netrápí co nabídnou a nebo prodají, její rady taky nejsou vždycky zrvona košér. Pak jsem byla několikrát v
akvaristice v Nuslích (Nuselská ulice) a musím říct že tam už nikdy nic a to ani žrádlo. Ale mile mě překvapila akvaristika - tedy spíš
pet centrum na CHodově v obchoďáku - příjemní lidi, docela i poradí a ryby jsou naprosto v pořádku. je i vidět že se o ně starají rádi a
že to pro ně není jen zboží. (Mám od nich pár rybek a v pořádku) Joo a ještě podobný pocit, ale už ne tak nadšený, mám z pet centra v
Hostivařském obchoďáku - tam jsem poprvé viděla i prodávat živé škeble - netuším jaký druh, ale bylo to poprvé a dost mě to nadchlo. No
a mají tam občas i nějaké vzácnější druhy krunýřovců

.
OPRAVA VÍTEKA-Hornbach sa nenachádza na Zličíne ale v Řepých.To len pre info ak bi sa chcel niekto do Hornbachu pozriet.
To Miro: No jo, oprava místopisu. Ale je to těsně...
26.06.07 23:16:59
j_j® Marfi,jsem zvědavej co udělaj s akvaristikou na Spořilově,jak jí ted přestavujou v Albertu.
Nechcete někdo z Prahy raky mramorový zadarmo nebo za kytky?
Akva Nusle v Nuselské v dubnu změnila majitele a styl. Předtím to bylo fakt hrozný.
No, už se těším až tu Rex hodí novou sekci-obchody a tam se napíše všechno o dotyčné akvaristice. Je trochu škoda, že se tu skoro každej
baví jen o pražských akvaristikách, ale holt jsem v menšině. Výborná akvaristika kde jsem byla snad dvacetkrát a kde jsem nevyděla ani jednu
mrtvolku byla v Liberci v Tescu (ta hnědožluá budova u autobusovém nádraží či pod vlakovým nádraží). Výběr, prostě všechno tam
maj-hlavně rostlinky jsou levné-oproti Havloj v Náchodě kde člověk koupí kousek aktivního uhlí za 65Kč a když zajdu 200m do jiné
akvaristiky, tak je to samé za 23Kč

27.06.07 12:32:11
filipsi® – liberec tesco
Nedavno jsem tam byl, tak se taky pridam. Ano, velka a dobre zasobena, nic spatneho jsem nevidel, krome toho, ze bety prodavali jako jeste uplna
mladatka (samice). Ceny rostlinek mi prisly standardni, mely myslim pro jednoduchost jen 2 pasma - kytky za 50 a za 35. Takze nekterou kytku koupite
"levne", nekterou "draze". Nekdo nekde varoval, ze odtamtud nosi pravidelne krupici, nemam tu zkusenost. Ale obsluhovali moc hezke
slecny

Koukám, že chválíte PET-Centrum na Chodově. Já tam bydlím a často tam chodím na čumendu. Taky tam plavou mrtvý a nemocný ryby. Nejlepší
akvaristika je nedělní burza.

Jinak největší žumpa je akvaristika na Opatově, tak už nechodim radši ani na čumendu protože bych už
těm prodavačům asi musela něco říct.
filipsy: Jo, holky tam jsou....a docela jednomu páru dobře radily zda si mají koupit hada... A trochu jsem si pokecala s udržbářem akvárek nebo
kdo to byl (prostě tam drhnul sklo akvárek) a docela mi poradil. Akvárka tam mají čistá... Jojo, kytky jsou za takovou cenu. U toho Havla v
Náchodě jsou takovýhle kytky o 100% dražší, takže Liberec se mi vyplatí... Ještě něco je v Rumburku, ale tam jsem nebyla, ale chci někdy
jít. Pak ve Varnsdorfu je miniprodejna, kde se o to taky docela dobře staraj. Mají toho malinko, ale to pro nanáročného akvaristu
postačí-levné, takové rodinné. Jen bych chtěla vědět zda je něco v Děčíně. Za chvíli tam budu sice chodit do vošky, ale první
navštívené místo bych chtěla mít akvaristiku

Kdyby někdo věděl tak ať mi napíše, nebo kdyby něco bylo v český lípě a okolí, tak
taky ať se ozve

Jsem tu novej přistěhovalec a nemám to tu zmapovaný...
v Děčíně je taky akvaristika, jen bohužel nevím kde a nikdy jsem jí nenašel
v Teplicích je parm. černopruhá běžně k dostání

, a v tom Děčíně těch krámů bude určitě víc
Ahoj, o jaké burze se ti stále mluví ? Do Prahy jsem se nedávno přistěhoval a rád bych se na tu burzu zašel taky podívat. Děkuji
Byl jsem se zatím podívat jen v Hornbachu v Řepích, ale v tamnější akvaristice to byla bída, rostlinky byly značně přebrané :(. Ale zase
co do vybavení to bylo dobré

. Asi to tam chce přijít hned po zavážce, jak tu někdo psal... ještě by sem mohl někdo napsat kdy jim
zaváží, na to mne nenapadlo se zeptat,
no do hornbachu vozí jednou za 14 dní v pátek, hce to vychytat a dostat se tam tak v pátek kolem 12h
jinak jsem pár akvaristik v praze obešel, a myslím si že prostě nemůžou konkurovat, co do výběru, hornbachu a podobnejm kolosům, což je
škoda :( vždy je lepší pokud chodíte někam, kde se za chvíli s těma lidma "skamarádite" jinak určitě zkusím tu hroudu a další
co jste doporučovali
05.07.07 17:43:17
j_j® konkurovat Hornbachu fakt nemůžou...protože takovou sbírku nemocí co má Hornbach by je přivedlo na mizinu.

důležitější je kvalita než
kvantita.
[1] 2 
Podobná témata
akvaristiky,
akvaristiky - Brno,
CO 2 co je nejlepsi???,
české budějovice akvaristiky,
dobré akvaristiky v KM,
jake je nejlepsi lepidlo na lepeni akvarek,
moznosti akvaristiky v Anglii,
Prodejna Akvaristiky v Táboře?Zpět na obsah sekce Obchody | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora