2 • 15 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Názory a rady ohledně krmení » Krmení TETRA nebo SERA co doporučíte 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci• Zobrazeno 3x
13.02.07 07:53:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklukyn® – Krmení TETRA nebo SERA co doporučíte
Prosím poraťte Sera nebo Tetra :-(
13.02.07 07:59:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
Prosím poraďte Sera nebo Tetra nebo Dajana nebo Lon nebo Hikari nebo ... :-P
13.02.07 07:59:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNorton®
S tím bych si hlavu nelámal. Obě jsou to zavedené značky. Tetra má snad delší tradici ve výrobě krmiv pro akvarijní rybky.Hlavně zvolit krmivo dle druhu rybek a nekrmit stále třeba jen vločkami.
13.02.07 08:06:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekXantis® – krmení
tetra i sera jsou dobré,já to střídám,jak vločky,tak granulky,tablety i chipsy pro pancéřníčky.
13.02.07 08:20:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – pestrost
Je jedno, od jaké firmy nakoupíte krmení. Důležité ale je, to střídat. Tzn. nejenom vločky, ale také třeba sušené přírodní (moskyt, ...), mražené přírodní (patentky, ...), granule, vločky s řasou apod.
13.02.07 09:03:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPotkan® – oboje
já taky kupuji tetru nebo seru,obojí se mi osvědčilo,rybám to chutná a nekalí to vodu.
23.02.07 17:38:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklukyn®
Já mám radši tetru než seruale je to jedno ano
23.02.07 18:55:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov® – ?
já použivám SERA a JBL X-)
21.03.07 08:04:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbublajs (85.***.42.0)
mensi rybky lze i dlouhodobe krmit vipanem od sery a budou v dobre kondici , budou krasne vybarvene a dozijou se pozehnaneho veku :)) tetru sem parkrat testoval jen jako dalsi krmeni a nejak sem mel dycky pocit, ze jim ta sera vic smakuje :) urcite se najde najde nekdo opacneho nazoru :)
21.03.07 08:12:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbublajs (85.***.42.0)
zapomel jsem dodat ze vipan pouzivam jako zakladni krmivo cca 15 let a krmil sem tim akary ,kanciky, skalary, cichavce, zivorodky,tetry a nevim co jeste se mi tu obevilo :) dokonce krmivo ktere bylo 2 roky prosle nevytvarelo problem - to ale zpusobilo hlavne dobre skladovani. 10l kybl mi vydrzel 5let a to sem rozdaval kde komu :)
01.12.07 02:04:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJARDA111®
Sera , Hikari , Sak odzkoušeno na vlastní odchovně a můžu doporučit . Tetra - nikdy jsem nezkoušel tak nevím,nezapomínejte na živou potravu :)
01.12.07 09:51:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmaxipes®
ja krmim tetra a ryby sou asi spokojeny ale lon ten mi vubec nezaly ale řekl bych že tetra a sera sou skoro stejny ale jinej nazev
05.08.08 09:24:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksir162®
ja doporučuji dajanapet nejvíc se mi osvedčilo dajanapet color . tenkrat sem skousel lon ale ten rybycky nezraly :-)
17.08.08 11:36:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRazbora® – Je to fuk
Je to úplne jedno. Ja dávam obidve značky a jedia všetko. ;-)
17.08.08 11:40:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMladý akvarista®
já krmim Sera flora vipan JBLko.a někdy dám tetramin ale tetra a sera je vlastně uplně stejný když se to tak vedme v kvalitě.
Podobná témata
Sera CO2-Start , Ampulárky - krmení, Ancistrus - krmení mladých, Artemie aneb krmení pro krmení, Betta pestrá a tetraodon, Bílé tečky na tetrách červených, bojovnice krmení, Co mi doporučíte pro drápatečku?, Co všehno a jak se dá používat jako krmení pro ancitruse?, co za párek větších rybek k tetrám, panceřníčkům...., Čím je spojeno krmivo v tabletách sera holiday?, čtverzubec trpasličí (Carinotetraodon travancoricus), Čtverzubec zelený (tetraodon nigroviridis), Díl ventil Tetra Tec EX 1200 , Doplnění akva větší rybou, doporučíte?, Drápatečka - krmení, Eheim Ecco Comfort 2232, TetraTec EX 600 nebo Fluval 105 ?, Ext filtry Tetra Tec x Fluval, fantom nebo tetra?, Filtr tetra tec 700, Filtr Tetra tec EX 1200, Filtr TETRA TEC IN 400, Florena (Sera) vs Proplant (Dajana), Fluval 405 kontra Tetra tex 1200, Fluval, nebo Tetra?, Hardin a Karbon vs. Sera GH a KH, chovaní živého krmení doma, Idealni krmeni pro zivorodky, Jak poznat druhy breberek nalovených u nás jako živé krmení?, jake doporučíte rostliny pro začátečníky(26l akvarium) , jaký filtr? fluval 405 nebo tetra tec ex1200?, kde se dají koupi sítě na živé krmení??, kde sehnat krmeni hikari micro wafers online a nebo v usteckem kraji???, Kde shant buchanky na krmení, Keříčkovec dvoupásý-Heteropneustes Fosillis Kŕmenie, kolena a trubky k filtru tetratec ex 700, Kolik krmení?, Koupě tetraodona v Praze, Krevetky a krmení, Krevety-krmeni, krmení, Krmení akar modrých, krmení ancistrusů, krmení ancitruse , krmení blechama., Krmení bojovnice, Krmení drůbežím masem, Krmení granule, Krmení hrotnočelce, Krmení krevetek

Zpět na obsah sekce Krmení | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.09.08 06:33:15 za 1.072 s