3 • 13 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Nečekané představení 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci
05.02.07 14:02:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekToGi84® – Nečekané představení
Po vylečené nemoci v mém společenském akva jsem celkem v šoku....Tetry Konžske mám už nekolik let ale dneska teprve podruhé vidím jak se třou...Zrovna jsme chtěl odkalit dno a v tom vidím jak se dve ryby vyplašili a zničeho nic všude jikry...co mám dělat???Mám s nema ješte společne mečovky a vzhledem k tomu že kongáči o své mládata nepečují, tak si myslím, že nemají žádnou šanci se v akva vubec vylíhnout, natož přežít...ale každopádne to je nádherná show videt jak 3 samci pořád dorážejí na samičku a nedají ji pokoj...dělali by jste nejaky opatření??
20.05.08 15:53:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMefisto (87.***.211.131)
jj... skus tie ikry jemne vybrat a dat do samostatnej nadrze a zvys teplotu o 1°

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 29.08.08 05:25:37 za 0.757 s